Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat zijn SD , SDHC en MMC geheugenkaarten ?
Geheugenkaarten zijn bijna alomtegenwoordig geworden , die in mobiele telefoons , digitale camera's , spelcomputers en nog veel meer . Hoewel de omvang , vorm en inhoud van geheugenkaarten is duidelijk zichtbaar , hun onderlinge verschillen blijven een mysterie voor sommige gebruikers . Begrijpen waarom een bepaalde geheugenkaart specificatie is gekozen voor het apparaat vereist inzicht in de specifieke kenmerken van de mogelijkheden die geheugenkaart . Solid State Memory

Solid state of flash -geheugen verschilt van de magnetische schijven die vaak worden gebruikt in personal computers en laptops . Flashgeheugen is een specifiek type EEPROM chip , een geheugenchip die kan worden gewist en herschreven als informatie opslaan wanneer geen stroom . Apparaten zoals computer RAM , bijvoorbeeld , vallen niet in deze categorie vallen, omdat al hun informatie wordt gewist wanneer de computer niet wordt gevoed . MMC , SD en SDHC zijn alle leden van de solid- state en flash - geheugen familie .
MMC

Multimedia Card | was een van de eerste families van flash-geheugen om op de markt kwam . MMC chips werden onthuld in 1997 . De familie opgenomen tientallen varianten met een grootte tot 32 GB , hoewel de maximale omvang doorgaans te vinden in de winkels is 4 GB of minder . Oorspronkelijk , MMCs had slechts een 1 - bit seriële interface voor data -overdracht . Deze beperking vertraagd datasnelheden tot later chips uiteindelijk werden vervangen door 4 - en 8 - bit interface . De maximale kloksnelheid van de familie MMC is 52 MHz voor een totale overdrachtsnelheid van 416 Mbit /s . MMC's zijn DRM- vrij en werden later uitgebreid in de familie SD .
SD

Secure Digital geheugenkaarten worden meer gebruikt dan MMC- kaarten en zijn een familie al hun eigen . SD-kaarten werden gebouwd om de MMC- standaard met een veiligere en snellere interface uit te breiden . De meeste SD-kaarten uit max op 32 GB , hoewel sommige prototype versies die niet commercieel beschikbaar zijn oplopen tot 2 TB . De maximale kloksnelheid van SD-kaarten is 208 MHz met een overdrachtssnelheid van 832 Mbit /s . SD-kaarten zijn goedkoper voor fabrikanten om te produceren vanwege de lage kosten lidmaatschap van de toetreding tot de SD Card Association . Misschien verklaart dat waarom zij snel de norm in veel apparaten zijn geworden .
SDHC

Secure Digital High Capacity geheugenkaarten zijn een uitbreiding van de familie SD en zijn uitgegroeid tot een card familie allemaal hun eigen . SDHC-kaarten zijn onderverdeeld in verschillende klassen aanduiden overdrachtsnelheden en de hoeveelheid beschikbare ruimte . Een klasse 6 kaart kan overbrengen op 6 Mbit /s , terwijl een klasse 10 kaart kan overzetten op 10 Mbit /s . Het is altijd een goed idee om bij de aanschaf van een SDHC -kaart aan de klas te onderzoeken omdat je misschien niet krijgen van de deal je denkt . De SDHC moniker bestaat om de 2 GB SD-kaarten te scheiden van de 4 GB en hoger , hoge - capaciteit kaarten .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·PC Based Doe het zelf Bewaking…
·Wat Is Machine steno ? 
·Hoe maak je een parallelle pri…
·Hoe je Live TV opnemen Met beh…
·Hoe USB -kabel aansluiten op e…
·How to Set Up een Logitech Con…
·Hoe maak je een computer micro…
·Microsoft Driver Certification…
·eMachine Restore Disc start ni…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je Voeg een nieuwe schijf 
·Hoe te gebruiken Mapquest om foto's van …
·Hoe maak je een Western Digital My Book …
·Mijn HP PSC 1200 Printer zal tegenhouden…
·Wat zijn Laptop Sleeves 
·Hoe gegevens met behulp van een Flash Dr…
·Hoe installeer ik SMART Boards ? 
·Apple Macintosh - compatibele toetsenbor…
·Wat is het verschil tussen een WiFi -kaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com