Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Soorten Laser Printers
Laserprinters reproduceren tekst uit bestanden op papier met behulp van high - speed laserstralen . De laser laat een elektronische afdruk op het papier voordat toner is geplaatst over de afdruk aan het beeld te produceren . Het kennen van de types van laser printers is het belangrijk om te weten welke je nodig hebt . Continue Vorm

Continu vorm laserprinters
zijn meestal beter gebruiken in situaties waar grote hoeveelheden hoogwaardige afdrukken moeten worden gemaakt . Met pin - voer tractoren , papier controle is strak en snel , en vermindert de kans op papierstoringen . Continue vorm printers gebruiken ook stroom stapelen , waardoor ze daadwerkelijk zeer efficiënt voor tonnen van prints in een korte periode van tijd , waardoor ze optimaal zijn voor commerciële omgevingen maakt .
Problemen met Kettingformulier
< br >

een belangrijke kwestie kan men vinden met continue vorm laserprinters is hun gigantische omvang . De meeste doorlopende vorm laserprinters zijn over de grootte van een gemiddelde kopieermachine , omdat ze zijn ontworpen om grote klussen aan te kunnen zonder menselijke tussenkomst . Als gevolg hiervan , ze bieden geen gemak voor iemand die een efficiënte computer in hun huis vereist .
Cut Sheet Monochrome

Knipblad
monochrome laserprinters zijn best gebruikt op desktops en in de woning . Met behulp van wrijving voeding naar papier door te voeren , dit type laserprinter werkt het beste meerdere soorten prints , zoals op enveloppen , foto's , briefpapier en transparanten . Niet- commerciële computer eigenaren zouden waarschijnlijk vinden dit soort printer meest handige .
Problemen met Cut Sheet Monochrome

De problemen met het vel zwart-wit zijn precies het tegenovergestelde van die van de continue vorm . Commerciële omgevingen zou het vel monochrome laserprinter vinden te klein en inefficiënt te zijn voor comfortabel gebruik . Zonder de mogelijkheid om grote hoeveelheden pagina's continu afgedrukt terwijl het stapelen van de afgewerkte afdrukken , een los vel monochrome laserprinter zou gewoon niet in staat zijn om gebruikers die behoefte hebben aan betrouwbaarheid te ondersteunen zonder menselijke tussenkomst .
Kiezen tussen The twee

als u op zoek bent naar een printer meest geschikt voor persoonlijke taken , zoals het afdrukken van foto's van familie of ontvangsten na het online winkelen , het vel zwart-wit printer is beter geschikt voor uw behoeften . Indien echter , vind je je een printer die exemplaren van folders , memo's of iets anders op andere wijze in de behoefte van hoge kwantiteit evenals een hoge kwaliteit kunnen produceren nodig , de continue vorm printer on zul je waarschijnlijk nodig hebt . < Br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Elektrische Draadtypen Explain…
·Hoe maak je een 3,5 Internal F…
·Weet USB-poorten Go Bad ? 
·Hoe te Klipsch Pro Audio Subwo…
·Hoe maak je een monitor en toe…
·Hoe maak je een tv converteren…
·Hoe kan ik scannen in een bewe…
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Hoe maak je een ThinkPad Speak…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een afdrukspoolerbron toevoe…
·Hoe Dell D800 BIOS upgrade naar M60 BIOS…
·Hoe Vergelijk Broadband-kaarten 
·Soorten Laptop Stands voor Voertuigen 
·Hoe de Power Source Vervang in een deskt…
·Hoe om te zien als iemand Aanmelden op u…
·Hoe maak je een chip resetten op gebruik…
·Hoe te versturen Audio naar Bluetooth 
·Hoe de koelventilator op een Compaq 2210…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com