Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de koelventilator op een Compaq 2210B Vervang
Uw Compaq 2210b laptop koelventilator is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer . De koelventilator ligt direct aan de top van Central Processing Unit van uw laptop ( CPU ) of processor . Aangezien de CPU een neiging tot oververhitting , primaire functie van de ventilator is de algehele temperatuur van de CPU te regelen . Als de koelventilator niet meer werkt en de processor oververhit raakt , je moederbord waarschijnlijk aanzienlijke schade lijden . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
ESD bandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en trek de stroomkabel . Sluit het beeldscherm . Flip de laptop om zodat de bovenkant naar beneden gericht op een vlakke ondergrond . Schuif de knoopbatterij vrijlating naar links . Til de accu uit het compartiment langs de bovenrand van de onderkant van de laptop . Kopen van 2

Draai de vier kruiskopschroeven op kunststof afdekking van de harde schijf compartiment , in de linkerbenedenhoek van de laptop . Verwijder het deksel en verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de harde schijf op zijn plaats . Pak tabblad van de harde schijf trekken , schuif de vaste schijf naar links , til het uit het compartiment en zet het opzij .
3

Verwijder de Torx - schroef vastzetten van de CD /DVD drive om zijn compartiment in de rechterbenedenhoek van de laptop . Steek een platte schroevendraaier in het tabblad cd-station van retentie om de drive los te koppelen . Het tabblad retentie is naast de nu vrijgekomen schroefgat van de drive . Pak de voorkant van de cd /dvd-station en trek deze uit de laptop .
4

Draai de kruiskopschroeven van de draadloze kaart deksel nabij het centrum van de laptop onderkant van de behuizing . Verwijder het deksel en haal de twee antennekabels van de draadloze kaart .
5

Verwijder alle resterende Phillips - schroeven uit onderkant van de laptop . Flip de laptop over , en open het LCD-scherm zo ver mogelijk . Pak de bovenkant van het toetsenbord , kantel iets en schuif deze in de richting van het LCD-scherm om het toetsenbord los te maken van het compartiment.
6

Trace lintkabel van het toetsenbord uit onderkant van het toetsenbord op het moederbord . Maak de vergrendeling tabbladen waarmee de lintkabel aan het moederbord connector . Koppel de kabel los van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop .
7

Pak het afdekplaatje aan de bovenkant van de basis van de laptop . Til de schakelaar dekken off van de laptop iets , trek lintkabel het afdekplaatje 's van het moederbord en verwijder het deksel van de basis van de laptop .
8

Koppel de belangrijkste LCD- video -kabel van de connector in het bovenste linkerbovenhoek van het moederbord . Trek de draadloze antenne kabels door de kleine toegang gaten in deksel van de laptop . Verwijder de twee kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Til het scherm af van de basis van de laptop . Stel deze veilig naar de kant .
9

Verwijder de vier kruiskopschroeven bevestigen van de bovenklep naar de basis van de laptop . Koppel het touch - pad kabels van hun respectievelijke moederbord connectors gelegen boven het touch - pad -apparaat .
10

Pak de achterste rand van de kap van de laptop . Kantel iets totdat het zit in een hoek . Til de bovenklep af van de basis van de laptop om de hele bovenkant van het moederbord te onthullen . Koppel alle zichtbare kabels uit het moederbord . Verwijder de resterende vier Phillips - kop schroeven bevestigen het moederbord van de laptop te onderkant van de behuizing .
11

Neem de linkerkant van de laptop onderkant van de behuizing waar de macht , data en netwerken havens liggen . Buig voorzichtig de linkerkant van de behuizing tot de poorten los komen uit de sleuven in de zijkant van de plastic behuizing . Kantel de linkerkant van het moederbord omhoog totdat het moederbord komt vrij uit de behuizing . Til het moederbord uit van de basis van de laptop en plaats het gezicht naar beneden op een plat werkoppervlak .
12

Verwijder de drie Phillips - schroeven van de koelventilator apparaat in de linkerbovenhoek van het moederbord onderzijde . Maak de voedingskabel van de ventilator van de connector , en til de ventilator van het moederbord .
13

Draai deze procedure om de koelventilator te vervangen , en zet de laptop weer in elkaar .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba A85 - S1072 Specificat…
·Aspire 3680 AC Adapter Specifi…
·Laptop computers kan niet echt…
·Hoe te Leopard installeren op …
·Hoe te Geïntegreerde WiFi ins…
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·Hoe te Besturingssystemen Verw…
·Hoe u op een ThinkPad 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron l…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Your Mac laptop voor een nieu…
·Hoe uit elkaar te halen een Dell Inspiro…
·Hoe kan ik een Xbox 360 Hard Drive 
·De Microfoon Jack werkt niet op mijn Del…
·Hoeveel accounts kan uw Kindle worden ge…
·Centrino 2 Vs . Pentium 4 
·Hoe maak je een Wired Desktop & een draa…
·Hoe maak je een Asus EEE USB Installeer 
·Wat betekent Flash BIOS Mean ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com