Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je de harde schijf verwijderen op een Averatec AV - 3715 Laptop
De harde schijf in uw Averatec laptop is het apparaat dat alle inhoud op uw computer opslaat . Zonder de harde schijf , zou je niet in staat zijn om alle content intern opslaan en de computer zou vrij nutteloos blijken . Als u wilt dat de harde schijf in uw Averatec upgraden , of als u een beschadigde of gebroken harde schijf te vervangen , moet je openstellen geval de laptop toegang tot het station . Wat je nodig hebt
platte schroevendraaier
Kleine kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw Averatec en alle macht kabels die zijn aangesloten op de te verwijderen apparaat . Sluit de laptop en plaats het gezicht naar beneden op een tafel of een ander stabiel oppervlak . Druk de vergrendeling naar beneden en de batterij uit de baai aan de zijkant van de computer te verwijderen . Kopen van 2

Draai de laptop goede kant naar boven en open het. Gebruik de punt van een platte schroevendraaier bij het opdrijven van de drie kleine vergrendelingen net boven het toetsenbord . Til het toetsenbord op en plaats het gezicht naar beneden op het trackpad van de computer . Gebruik je vingers om de dikke kabel is aangesloten op de achterkant van het toetsenbord los en zet het toetsenbord opzij .
3

Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de drie schroeven op de metalen dekken gelegen waar het toetsenbord is geplaatst . Sluit de laptop en draai het om .
4

Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de drie schroeven van de grote CPU klepje aan de linkerkant van de computer te verwijderen . Zet het deksel opzij . Ventilator van de computer is nu zichtbaar in het compartiment .
5

Zoek de ronde zwarte ventilator in de linkerzijde van het compartiment . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen aan weerszijden van de ventilator , dat het op zijn plaats houden . Til de ventilator uit de computer en leg het opzij .
6

Steek uw vingers in de zijkant van het batterijcompartiment en pop elk van de vier plastic vergrendelingen tot de twee helften van de computer raam los . Zet de computer naar boven en open het. Til de bovenste helft van de computer uit de onderste helft en leg het opzij . Het moederbord is nu zichtbaar in de onderste helft van de computer .
7

Gebruik je vingers om het DVD-station , gelegen in de linkerhoek van het moederbord bovenste , schuift u naar links en in orde om het te verwijderen van het bord . Leg het opzij .
8

Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de twee bevestigingsschroeven gelegen in het centrum van de groene moederbord te verwijderen . Gebruik je vingers om de dunne luidsprekerkabel los in de linkerbovenhoek van het bord , in de buurt waar de dvd- drive is geplaatst .
9

Til het moederbord uit de computer behuizing en draai het om . De zwarte rechthoekige harde schijf is nu zichtbaar en gelegen in de hoek van het bord . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven aan weerszijden van de harde schijf dat het veilig om het bord te verwijderen . Til de vaste schijf van het bord te verwijderen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het touchpad vervangen …
·Compaq Presario 700 Specs 
·De Lenovo SMART Extended Self …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron h…
·Asus Eee PC 1018Pb - Bk801 Vs …
·Hoe maak je een Stripped Minis…
·Hoe de schijf opnieuw installe…
·Specs voor een ThinkPad T41 
·DIY Laptop Padding 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Web Camera 
·Hoe maak je een Kindle 3G Reset 
·DVD Duplicator instructies 
·Hoe je het contrast op een TI - 86 Veran…
·Hoe te Overclock een Asus A8N 
·Wat zijn de verschillen in geheugen Mate…
·Uitleg van DDR -geheugen 
·Lijst van Computer Manufacturers 
·DVD Burner hardwarevereisten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com