Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Voors van laptops in College Klassen
Sinds de populariteit en de beschikbaarheid van laptops is toegenomen in de afgelopen jaren , iedereen die loopt uit op een college campus zullen studenten zien in bibliotheken en klaslokalen trekken laptops om aantekeningen te maken of het internet . Hoewel waardoor studenten om laptops te gebruiken in de klas is nog steeds op grote schaal besproken , met behulp van laptops in de universiteit lessen biedt verschillende voordelen . Draagbaarheid

meeste laptops
zijn over de grootte van een notebook , zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een boekentas en meegenomen naar de klas of de bibliotheek . Een laptop kan gemakkelijk worden verplaatst rond een collegezaal , en studenten hoeven niet te zitten aan stationaire computer terminals of tijd verspillen wachten om toegang te krijgen tot een desktop computer als men niet beschikbaar voor gebruik op dit moment.

Toegankelijkheid

een laptop bevat voldoende geheugen om een complete bibliotheek , die het mogelijk maakt de student om vrijwel direct toegang tot belangrijke informatie zonder te verwijzen naar een leerboek te huisvesten. Online bibliotheek databases laat de student middelen toegang informatie in de klas van de laptop zonder klas verlaten en maak een uitstapje naar de bibliotheek .
Speed ​​

veel studenten missen belangrijke informatie in colleges omdat ze niet kunnen - overhandigen schrijft notities snel genoeg . Met laptops in een schoolklas laat studenten te typen notities , die vaak sneller dan handschrift . Studenten ook geen zorgen te maken over de onleesbaarheid bij het typen op een tekstverwerker , die kan vooral nuttig zijn als een docent spreekt snelle of een kopie van het dictaat niet voorziet .
Organisatie < br >

hebben van laptops in de klas kunnen studenten bestanden voor specifieke klassen creëren en organiseren van informatie uit lezingen in een tekstverwerker op datum of het belang . Organiseren van notities op laptops is veel makkelijker omdat de studenten niet door de kranten op zoek naar een specifiek document of het risico lopen een papieren als alles wordt opgeslagen op een computer moeten geweer .
Communicatie
< br

studenten > kunnen samenwerken met andere studenten op de groep projecten met hun laptop door de toegang tot informatie bronnen op het internet , het delen van bestanden via e-mail of op cd's of memory drives en interactie met elkaar op forums , message boards en andere online communities . Notities kunnen worden gedeeld tussen klasgenoten , en huiswerk bestanden kunnen worden gemaild naar de professor .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Toetsenbordtoetsen Verv…
·I5 2.26 Vs . i7 1.6 
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Specificaties van de Toshiba U…
·Hoe de TV-uitgang gebruiken op…
·Hoe je HP Mini Laptop Reboot 
·Hoe maak je een HP dv6000 Demo…
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Hoe kan ik een laptop scherm B…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·ISO-normen voor Microchips 
·Hoe maak je een koelventilator draad op …
·Problemen met een Microsoft Laser Mouse 
·De normale Idle Temperature voor een Pen…
·Hoe kan ik nieuwe software installeren o…
·Hoe maak je een T30 notebook harde schij…
·Hoe je draadloze Standaardinstellingen h…
·Hoe de PowerMac G4 Herstel Van Open Firm…
·Fan Vs . Fanless Videokaarten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com