Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
DVD Duplicator instructies
Een DVD duplicator is ontworpen om kopieën van een DVD zowel snel en efficiënt te maken . Om een DVD duplicator gebruiken om kopieën van uw zelfgemaakte dvd maken , alles wat nodig is zijn lege beschrijfbare DVD -discs . Software in DVD duplicator kan een computer het kopiëren wens wijzigen , hoewel het geen vereiste . Eenmaal goed geprogrammeerd , zal de DVD duplicator maak zoveel dvd's als gewenst . Wat je nodig hebt
lege beschrijfbare DVD -discs verhuur dvd duplicator installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 van de installatieschijf die wordt geleverd met de DVD- duplicator op de uitgeworpen disc-lade van de computer DVD drive voordat u het sluit . Als de computer een slot loading drive , plaatst u de installatie-cd in de sleuf in plaats daarvan . Wacht tot het pictogram van de installatie-cd 's te verschijnen op het bureaublad . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram van de installatie-cd 's naar het venster te openen . Dubbelklik op het installatieprogramma binnen het venster . Volg het menu commando's om het programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de pc na de installatie is voltooid .
3

Sluit de USB -kabel van de DVD duplicator in een USB -poort van de computer . Als u lege beschrijfbare DVD -discs in de DVD laadruimte op de DVD duplicator . Stekker van de DVD duplicator stekker in een stopcontact om de macht . Zet de DVD duplicator op .
4

Start de DVD duplicator programma door deze te selecteren uit de " Start ", " Alle Programma's " pop - up menu, wanneer het gebruik van een PC of door te dubbelklikken op het pictogram in de map "Programma's " bij gebruik van een Mac .
5

Selecteer de naam van de DVD duplicator van de " Device " drop-down menu op het hoofdscherm van het programma . Druk op de knop "Volgende " om naar een nieuw scherm .

Load 6 in een bestand te kopiëren naar een DVD door te klikken op de "Browse" knop naast de " een Add File " tabblad . Navigeer in het venster dat verschijnt op het bestand . Dubbelklik op het bestand om het venster te sluiten .
7

Herhaal het bestand laden om zoveel bestanden laden in het programma zoals gewenst , kennis te nemen van de dvd-inhoud bar , zodat het niet te vol , betekent dat er te veel bestanden worden gekopieerd naar een DVD . Druk op de knop "Volgende " om naar een nieuw scherm .
8

Selecteer het aantal DVD's die moeten worden gemaakt van de "DVD List " drop down menu . Neem niet meer dan het aantal lege beschrijfbare DVD -schijven die in de dvd duplicator .
9

Druk op de knop " Dupliceren " aan de onderkant van het venster . Wacht het programma verwerkt de bestanden en verzendt deze informatie naar de DVD duplicator . De DVD duplicator plaatst dan een lege opneembare DVD in de DVD branden positie en brandt de bestanden op . Wachten als het proces wordt herhaald voor het aantal schijven die werden ingesteld .
10

Quit de DVD duplicator programma wanneer u deze niet meer gebruikt . Zet de DVD duplicator af . Verwijder de USB- kabel van de USB -poort van de computer . Koppel de DVD duplicator het netsnoer uit het stopcontact .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik drivers voor een Ra…
·Hoe te Altec Lansing luidsprek…
·IntelliMouse Optical 1.0 Uitsc…
·Novatel Wireless USB760 Specif…
·Logitech USB Headset probleemo…
·Hoe maak je een headset microf…
·Hoe maak je een Logitech Chill…
·Wat is een PCL- printer? 
·Hoe het opzetten van een HP PS…
  Related Articles
Instructies voor het gebruik van een iPa…
Instructies voor de data-abonnement op e…
iPad Aanwijzingen voor AT & T 
Instructies voor een iPad OtterBox 
Computer Desk Inbouwrichtlijn 
Hoe Video Transfer naar DVD Zonder een C…
Instructies voor het installeren van een…
Hoe kan ik een video vanaf een Flash Car…
Instructies voor een videokaart installe…
  Hardware Articles
·Leuke functies van de Logitech Webcam C3…
·Hoe maak je een Samsung Plasma TV gebrui…
·Hoe meer RAM krijgen op een Dell Inspiro…
·Definitie van Computer CPU 
·Input & Output Devices List 
·Dell Latitude D620 Kenmerken 
·Hoe maak je een USB-stick gebruiken voor…
·Instructies voor de Logitech MX3200 
·Hoe te verbinden Two VGA Cables 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com