Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Novatel Wireless USB760 Specificaties
De Novatel Wireless USB760 is een Universal Serial Bus of USB -powered combinatie draadloos modem en geheugen opslagapparaat . Beschikbaar voor Verizon Wireless klanten en actief is op high - speed netwerk Verison 's , de USB760 packs Evolution data - Optimized ( EVDO ) Herziening Een breedband internetverbinding en een acht gigabyte microSD geheugen opslag in een duim - en kleinbedrijf pakket . Draadloze Mogelijkheden

De Novatel Wireless USB760 in staat is de overdracht van informatie over de volgende draadloze bands: Code Division Multiple Access ( of CDMA) 1xEVDO ( waarop het kan data met een snelheid van download tot 3,1 Megabytes ( MB ) per seconde en upload het met een snelheid van 1,8 MB per seconde ) , 1xRTT ( waarop deze data kan verzenden met een snelheid van maximaal 144 kB (kilobytes ) per seconde ) , iS -95 ( waarop hij gegevens verzendt met een snelheid van maximaal 9.2KB per seconde ) , CDMA 800 mHz (megahertz ) , CDMA 1900MHz , en het Global Positioning System ( GPS ) .
Andere attributen

microSD-geheugenkaartslot De USB760 's kan maximaal 8 GB aan geheugen . Het wordt geleverd met zowel een interne antenne , dat de connectiviteit van 800 ontvangt en 1900 mHz bands , en een externe antenne aansluiting . Het heeft een timer voor verbinding en een data byte teller .
Systeemvereisten

De USB760 is een type A USB -poort , 32MB geheugen en 14MB aan schijfruimte ruimte te gebruiken . Het vereist ook Internet browser software van een soort . Het wordt ondersteund door Windows Vista , XP en 2000 , Linux en Mac OSX 10.3.9 of hoger .
Veiligheid en certificeringen

De USB760 heeft CDMA- authenticatie en identificatie , evenals dynamische mobiel internet provider ( MIP ) key -update en challenge - handshake Authentication protocol ( CHAP ) . Haar certificeringen omvatten IS 2000 ( CDMA 1xRTT ) , IS 637A ( short message service of SMS ) , IS 683 (Service Provisioning ) , IS 707A ( data ) en IS 856A en IS 866 ( voor EVDO revisies , respectievelijk A en 0 ) . Het heeft ook de goedkeuring van de Radio- en telecommunicatie-eindapparatuur ( R & TTE ) richtlijn van 1999 , de Federal Communications Commission ( FCC ) en de CDMA Development Group ( CDG , fasen 1 , 2 en 3 ) .
< Br > Software en toepassingen

De USB760 is compatibel met Novatel NovaSpeed ​​en heeft een "plug and play "-stijl interface. Het ondersteunt meerdere talen en inbelverbindingen . Het maakt automatisch verbinding met draadloze netwerken en geeft de signaalsterkte en de status van de verbinding . Het ondersteunt de Network Driver Interface Specification ( NDIS ) en het Extensible Authentication Protocol Methode voor Global System for Mobile Communications ( GSM ) Subscriber Identity Module ( EAP - SIM ) . Het heeft een software development kit voor het dashboard van integratie en het ondersteunt derden dashboard functies ( zoals netwerk bevestigen en los ) .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe om bestanden naar Flash Dr…
·Hoe maak je een cartridge in e…
·Wat is het verschil tussen een…
·Welke dingen gebruiken een Mic…
·Hoe te Scanners & Camera's ver…
·De voordelen van grafische tab…
·Hoe Hook Up een Canyon Webcam 
·Hoe je HP inkt cartriges Reini…
·Geen geluid op mijn HP webcam 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
Hoe maak je verbinding een Apple iPad ee…
  Hardware Articles
·Een beschrijving van Memory Chips 
·Hoe de Schermhoogte op een iMac Lower 
·HP Pavilion XT919 Specificaties 
·Hoe maak je een desktop taakbalk wijzige…
·Hoe de inktniveaumeter Reset 
·Mijn HP ze4430 Laptop start niet 
·Hoe te Toevoegen Meer Gigabytes aan Mijn…
·Hoe de BIOS Flash op een HP OmniBook 600…
·Wat kan een externe harde schijf Hold ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com