Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Lijst van Computer Manufacturers
De komst van de computer heeft een enorm effect op de menselijke activiteit hadden . Personal computers zijn een essentieel onderdeel van het werken , entertainment en onderwijs. Het internet heeft mensen over de hele wereld verbonden en kansen gegeven aan degenen die nog nooit eerder hadden . Het kopen van een computer is een grote aankoop , en je moet bekend zijn met alle fabrikanten en wat zij aanbieden . Apple

Apple
is de meest populaire en trendy computerfabrikant vandaag . Hun computers worden beschouwd als een van de meest krachtige en eenvoudigst te gebruiken in de wereld te zijn . Het bedrijf is opgericht door Steve Jobs , Steve Wozniak en Ronald Wayne . In januari 2007 veranderden ze hun naam van Apple Computer , Inc naar Apple , Inc Apple biedt een breed scala van laptops en desktops . Apples goedkoopste laptop is de MacBook , die begint bij $ 999 . De duurste Apple laptop is de 17 - inch MacBook Pro , die begint bij $ 2499 . De iMac is de meest populaire desktop van de onderneming , en is een alles-in -een-ontwerp . Alles- in - een betekent dat de monitor en CPU zijn opgenomen in dezelfde structuur . De Mac Pro is de meest krachtige desktop van Apple , en is slechts een CPU toren, die vereist dat de koper om een monitor te kopen ook.
Dell

Dell
is een populaire computer fabrikant uit Texas . Het bedrijf werd opgericht in 1984 door Michael Dell . Dell telt 76.500 mensen wereldwijd . Dell is gerangschikt als de 25e grootste bedrijf op de Fortune 500-lijst . Zoals Apple , Dell biedt een breed scala van desktops en laptops . Hoewel ze niet worden beschouwd als krachtig als Apple computers , ze zijn zeker zuiniger . Dell breekt haar laptops in twee categorieën, die Inspiron en XPS worden genoemd . De Inspirons zijn zuiniger en de Inspiron 11z begint bij $ 459 . De XPS 16 is de meest populaire en begint bij $ 1049 . De desktops zijn onderverdeeld in drie categorieën genoemd Inspiron , Studio en XPS . De Inspirons zijn de meest economische , de Studio 's zijn midden op de weg en de XPS 's zijn de meest krachtige en dure .
Hewlett - Packard

Hewlett - Packard is algemeen bekend als HP , en is 's werelds grootste technologiebedrijf . Ze zijn gebaseerd uit Palo Alto , Californië . HP verkoopt meer personal computers wereldwijd dan elke andere fabrikant . William Hewlett en David Packard richtte het bedrijf in 1935 . HP categoriseert haar laptops als ofwel dagelijks gebruik , ultra draagbare , high performance en high-end . De high - end HP laptops zijn een deel van hun ENVY lijn , en worden beschouwd als op een lijn met Apple's laptops . De desktops zijn gecategoriseerd op dezelfde manier , en biedt HP desktops die beginnen bij $ 299. HP staat bekend om hun geweldige prijzen , zoals hun meest elementaire high - end desktop begint bij $ 599.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat wordt bedoeld met Cold Boo…
·Hoe DVD van een computer gebru…
·De geschiedenis van het Embedd…
·Hoe maak je een beschadigde be…
·Hoe maak je een 4GB SD-kaart g…
·Hoe weet ik in wat Port Mijn U…
·Hoe te starten vanaf een USB H…
·Hoe kan ik Flash Toestemming V…
·Hoe om bestanden te verplaatse…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te installeren Win XP op een USB Fla…
·Hoe je Canon printer drivers te installe…
·Hoe om te laden van een nieuwe harde sch…
·Hoe je Mac G5 Case Hex schroeven Verwijd…
·VHS naar DVD instructies 
·Boxed Vs OEM Microprocessor 
·Hoe Inhoud Weergave Van een iPad op Appl…
·Hoe maak je een Form Factor BTX moederbo…
·LG VL600 Vista Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com