Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoeveel accounts kan uw Kindle worden gekoppeld aan ?
De Kindle e - book reader is een van Amazon.com 's top verkopers . In feite , Amazon claimt meer Kindle eenheden te hebben verkocht dan elk ander voorwerp op haar website . Om toegang te krijgen tot gekochte boeken en andere materialen , een gebruiker heeft om het apparaat te registreren op zijn Amazon.com account te gebruiken . Uw Kindle kan alleen worden aangesloten op een Amazon-account . Kindle Registratie

Voordat een Kindle kan worden gebruikt met een Amazon-account , moet worden geregistreerd bij het ​​account . De registratie optie bevindt zich in het menu Instellingen . Met draadloze functies van de Kindle ingeschakeld , opent u het menu Instellingen en selecteer de optie "Register" , dan voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de Amazon.com account die u wilt koppelen aan het apparaat . Een nieuw account kan worden gemaakt op basis van de registratie -scherm indien gewenst voor degenen die niet Amazon accounts hebben of degenen die wensen om specifieke rekeningen hebben voor hun Kindles .
Registratie Beperkingen

een Kindle kan alleen worden geregistreerd met een Amazon.com account op elk gegeven moment. Zodra de registratie is voltooid , de optie om het apparaat te registreren verdwijnt uit het menu Instellingen , de Kindle is gewoon niet ontworpen om te koppelen met meerdere accounts in een keer. Er zijn geen beperkingen aan meerdere Kindle-apparaten voorkomen dat bij hetzelfde houden , echter, dus een enkele gebruiker met meerdere Kindles of met een Kindle en bijkomende Kindle-lezer apps voor mobiele apparaten of computers kunnen ze allemaal registreren om haar account . < br >
Uitschrijving

Zodra een Kindle is geregistreerd bij een Amazon.com -account, verschijnt er een nieuwe optie in het menu Instellingen Kindle . De optie " afmelden " wordt gebruikt om een ​​Kindle van zijn associatie met een specifieke Amazon -account verbreken . Eenmaal afgemeld het apparaat niet langer toegang heeft tot de e - books en andere content in verband met de Amazon-account en kan het account niet gebruiken om gemaakte extra aankopen . Het apparaat kan dan worden geregistreerd bij dezelfde account weer indien gewenst om deze toegang te herwinnen .
Meerdere accounts

Hoewel een Kindle kan alleen worden geregistreerd met een account op een tijd , is het mogelijk om een Kindle apparaat met meerdere Amazon account. Zodra een Kindle is afgemeld van de ene rekening kan worden voor een andere account en toegang krijgt tot de e - book bibliotheek geassocieerd met die account . Als u wilt terugschakelen naar de oorspronkelijke account , kunt u dan weer uitschrijven en opnieuw registreren met die account . Er zijn geen beperkingen op het aantal accounts dat een Kindle kan worden gebruikt met , mits het wordt gebruikt in combinatie met elke account afzonderlijk .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe kan ik een SD- kaart te in…
·Hoe zet ik geheugen van de Kin…
·Navigeren Van Bookmark to Book…
·Hoe om muziek te downloaden na…
·Hoe maak je een Amazon Kindle …
·Amazon Kindle Informatie 
·Hoe de zorg voor uw nieuwe Ama…
·De verschillen tussen de Kindl…
·Hoe om bestanden te downloaden…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer Herken een lege…
·Hoe te WebCam installeren op ASUS Laptop…
·HP 6980 bijvullen instructies 
·Hoe je het moederbord vervangen op een A…
·Hoe de geluidskaart Zoek op een computer…
·Hoe kan ik een HP 6310 Install All - in …
·Hoe aan te sluiten in een microfoon 
·DIY : Micro PC 
·Wat zijn de Input ingangen op de achterk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com