Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Wat betekent Flash BIOS Mean ?
Flash BIOS is een term die wordt gebruikt om het proces van het bijwerken van het moederbord van een computer te beschrijven. Dit wordt meestal gedaan om de compatibiliteit te verhogen of verhogen prestatievermogen van een computer . Hoewel het uitgegroeid tot een eenvoudiger proces uit te voeren door de jaren heen , hebben sommige computer experts raden beginners proberen het zonder hulp , als het kan een computer permanent kunnen beschadigen indien het wordt gedaan met behulp van oneigenlijke methoden . BIOS Definitie van

BIOS
staat voor Basic Input Output System . Het is de firmware -programma voor een computer , en is vooraf geïnstalleerd op alle moederborden die worden gebruikt voor thuis -pc's . Het is de eerste dingen die laadt op wanneer een computer wordt ingeschakeld , controleren om ervoor te zorgen dat alle componenten van een computer zijn goed werkt voordat u de controle over de computer aan het besturingssysteem . De BIOS van een systeem kan worden geraadpleegd tijdens het opstarten , en wordt meestal gedaan om de opstartvolgorde van de drives te veranderen , zodat /bepaalde hardwarecomponenten uitschakelen of tweaken dingen als computer ventilatorsnelheid .
Effecten

Alle computers
komen geïnstalleerd met BIOS op hun moederborden , maar vele malen gedurende de levenscyclus van een moederbord de BIOS kan worden bijgewerkt . Deze updates kunnen de prestaties mogelijkheden van een computer , voegt compatibiliteit voor nieuwe apparaten of fix bugs die onopgemerkt zou zijn gegaan tijdens de eerste release . BIOS-updates zijn moederbord - specifiek en niet universeel . Een BIOS-update voor een ander moederbord zal niet werken voor een ander . Een poging om de BIOS van een moederbord knipperen met de verkeerde BIOS kan ernstige fouten veroorzaken .
Proces

Het proces van knipperende BIOS begint door eerst het verkrijgen van de bijgewerkte BIOS . Deze bestanden kunnen meestal worden gevonden op de website van de fabrikant van het moederbord . Naast het downloaden van de nieuwe BIOS , moet een persoon een speciaal programma om de BIOS flash downloaden . Veel moderne moederborden kan terwijl nog steeds worden geflitst in Windows . Oudere moederborden vereisen een gebruiker om speciale gereedschappen die alleen kan worden gebruikt bij het opstarten van een computer in DOS downloaden . Dan speciale tekst commando's moeten worden ingevoerd voor het BIOS te worden geüpload naar het moederbord .
Waarschuwing

Als het BIOS van een computer verkeerd wordt geflitst , of als er iets als een macht verstoringen onderbreekt de knipperende proces , het kan ernstige schade toebrengen aan een computer - meestal waardoor het onmogelijk is om goed te starten . Als een BIOS- flash mis gaat een gebruiker zal meestal handmatig moeten openen hun computer en verandering van hun moederbord " jumpers . " Deze kleine schakelaars kunnen worden gebruikt om een ​​BIOS- flash ongedaan en stel BIOS-instellingen van de computer terug naar de fabrieksinstellingen .
Expert Insight

Terwijl knipperende BIOS van een computer is geworden gemakkelijker in de afgelopen jaren dankzij Windows tools die het proces kan voltooien , is het nog steeds iets dat veel computer experts adviseren niet anderen , tenzij dit absoluut noodzakelijk is . Als een computer goed werkt en geen BIOS- upgrades compatibel met de nieuwe hardware of software aan te moeten , dan is het waarschijnlijk niet nodig helemaal te worden opgewaardeerd .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de Acer BIOS bijwerken op …
·Wat sleutel te gebruiken voor …
·Hoe je BIOS configureren om te…
·Hoe om te upgraden Phoenix BIO…
·Hoe je naar de BIOS in OS X 
·Hoe te Blind Flash in BIOS 
·Het upgraden van een HP 7960 B…
·Hoe de BIOS Password Reset op …
·Hoe je BIOS Update over Toughb…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Hoe te schijven voor een Toshiba Satelli…
·Wat te doen als een drank morst op een l…
·Hoe maak je een Sata DVD Interne drive i…
·DIY Padded Computer mouwen 
·Hoe te identificeren IR-zenders vs Ontva…
·Apple Pro Mouse Features 
·Hoe maak je een Lenovo Gemakkelijk Captu…
·Hoe uw Rolodex Electronic Organizer sync…
·Hoe meer GHZ Get on Your Processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com