Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe maak je een Sata DVD Interne drive installeren
Een dvd-station met een Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) kan een snellere overdracht van gegevens van optische schijven aan de computer leveren . U kunt een SATA DVD drive installeren binnenkant van een desktop computer zelf , op voorwaarde dat de computer beschikt over een SATA - compatibele interface ingebouwd De procedure vereist geen speciale vaardigheden vereist , maar enige ervaring in het openen van een computer zal nuttig zijn . Een interne SATA DVD-drive installeren zelf zal geen enkele garantie ongeldig maken. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Phillips juwelier schroevendraaier
Paperclip
Toon Meer Aanwijzingen
installeren van een SATA DVD- drive in een PC
1 < p > Trek de stekker uit de computer . Verwijder de schroeven uit de zij-of achterkant van de PC met de kruiskopschroevendraaier . Plaats de zij-of achterkant opzij . Kopen van 2

Verwijder de schroeven uit een lege dvd- drive bay met de kruiskopschroevendraaier . Trek de lade DVD-station uit de computer .

Plaats 3 de dvd-lade op een tafel . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de dvd-lade met schroevendraaier de Phillips juwelier .
4

Plaats de voorkant van de SATA DVD drive in de sleuf in de lade DVD-station . Bevestig de schroeven aan de zijkanten van de dvd-lade met schroevendraaier de Phillips juwelier .
5

Duw de schakelaar aan de achterkant van de SATA DVD drive op "Slave " met behulp van de punt van de schroevendraaier de Phillips juwelier .
6

Trek de stroom en data stekkers uit de baai DVD drive . Bevestig de twee stekkers op de juiste aansluitingen op de achterkant van de SATA DVD drive .

Place 7 de lade DVD drive terug op zijn plaats in de baai DVD drive . Bevestig de schroeven aan de zijkant van de dvd-lade met de kruiskopschroevendraaier .
8

Sluit de zij-of achterkant van de computer . Bevestig de schroeven . Sluit het netsnoer opnieuw
installeren van een SATA DVD- drive in een Mac- desktop
9

Trek de stekker uit het Mac-bureaublad . Trek de vergrendelingshendel op de back-up . Verwijder het zijpaneel met je handen . Plaats het zijpaneel opzij .
10

Trek de interne drive carrier uit de linker bovenhoek van de Mac met je handen . Verwijder de twee pluggen van de achterkant van de bestaande DVD -station . Plaats de interne schijf drager op een tafel .
11

Trek een paperclip met je vingers . Steek een uiteinde van de paperclip in het gaatje onder de lade van de SATA DVD drive . Trek de lade half uit de SATA DVD drive . Trek de ring uit de voorkant van de lade door aan beide kanten omhoog en naar buiten . Plaats de ring opzij . Sluit de lade .
12

Verwijder de twee losse schroeven uit de zijkant van de interne schijf drager met schroevendraaier de Phillips juwelier .

Dia 13 van de SATA DVD- drive in de lege sleuf in de interne drive carrier , rij het ​​einde van disc-lade de SATA DVD-station met de cd-lade van de bestaande DVD-station .
14

Bevestig de schroeven aan de interne schijf drager met de schroevendraaier Phillips juwelier .
15

Trek de stroom en data -aansluitingen die de binnenkant van de ruimte die nu vrijgemaakt door de interne drive carrier .
16

Bevestig een stekker aan de stroomaansluiting op elk van de twee DVD-stations . Bevestig een data connector plug om de gegevensverbinding op elk van de twee DVD-stations .

Dia 17 van de interne drive carrier in de ruimte was oorspronkelijk bezetter . Plaats het zijpaneel op de Mac . Duw de vergrendelingshendel . Sluit het netsnoer opnieuw

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een CD-ROM- drive …
·Hoe maak je een interne CD-RW …
·Hoe maak je een tweede CD-ROM …
·Hoe kan ik een dvd- schijf te …
·Hoe de cd-drive vervangen op e…
·Hoe te openen van de DVD drive…
·Hoe te repareren en reinigen v…
·Hoe te controleren of een PC D…
·Hoe kan ik een dvd- rw-station…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe weet ik of mijn pc heeft een nieuwe …
·RAM Verschillen op basis van Data Access…
·Waar kan Dell onderdelen worden gekocht …
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron Keys Verva…
·Hoe kan ik tijd instellen op een Sharp P…
·Hoe je IDE schijven verbinding 
·Hoe te wijzigen inktcartridges in een De…
·Problemen met het geheugen uitbreiden 
·Hoe te Spybot Kopiëren naar USB Flash D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com