Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Wat sleutel te gebruiken voor aanpakken BIOS op een Toshiba Satellite A135 Met Vista
Voor het besturingssysteem Windows Vista laadt op uw Toshiba Satellite A135 , de eerste laptop maakt gebruik van een programma genaamd de Basic Input /Output System ( BIOS ) . De BIOS- programma voert controles systeem om ervoor te zorgen dat alle hardware is aangesloten en goed functioneert , en dan laadt het besturingssysteem van de harde schijf . In plaats van het openen als een normaal programma vanuit het menu 'Start ' , wordt het BIOS toegankelijk door het gebruik van een specifieke toets op het toetsenbord tijdens het opstarten . Toegang

De basic input /output system is alleen toegankelijk tijdens de laptop initiële opstart procedure voordat het Windows Vista -besturingssysteem volledig is opgestart up . Door op de toets " F2 " , terwijl het "Press F2 naar Access Setup " rubriek verschijnt aan de onderkant van het scherm brengt de belangrijkste BIOS -menu . De BIOS -menu laadt automatisch na het raken van " F2 " tenzij er een beheerderswachtwoord is eerder ingesteld , in welk geval het wachtwoord in het tekstvak moet worden ingevoerd .
Instellingen wijzigen

Uw Toshiba BIOS bevat de " Main ", " Geavanceerd ", " Beveiliging ", "Overige ", "Boot " en " Exit" menu . Op de linker en rechter pijltjestoetsen navigeert tussen de menuschermen , en met behulp van de omhoog en omlaag toetsen bladert u door de opties van de gekozen menu 's . Door op " Enter " op een van de gemarkeerde opties opent een submenu waarmee u de BIOS-instellingen , zoals de laptop opstart volgorde wijzigen . Toegang tot het menu "Exit " en tikken " Enter " op de " Save Changes and Exit " optie kunt u terugkeren naar het besturingssysteem .
Resetten BIOS
< br >

BIOS-instellingen direct bepalen hoe de laptop opstart en hoe het besturingssysteem met de hardware samenwerkt . Bepaalde instellingen veranderen kan de laptop te voorkomen opstarten behoorlijk of ervoor zorgen dat het besturingssysteem regelmatig crashen , dat is de reden waarom de BIOS bevat een functie om automatisch alle opties teruggezet naar de fabrieksinstellingen . "F9 " in een van de menuschermen reset alle instellingen in dat menu .
Updaten BIOS

Toshiba
biedt regelmatig bijgewerkte versies van de basis- tikken input /output system voor alle laptop modellen , met inbegrip van de Satellite A135 . Deze bijgewerkte BIOS-versies om bugs te verhelpen en oplossen van compatibiliteitsproblemen met nieuwe hardware en software die u wilt installeren op uw laptop . De BIOS-update -proces wordt niet behandeld door het BIOS menu zelf en in plaats daarvan moet door het besturingssysteem worden gedaan door het downloaden en uitvoeren van de " WinPhlash " BIOS-update tool van Toshiba's support website .
< Br >

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS -instellingen rese…
·Hoe maak je een BIOS- scherm 
·Hoe je BIOS opmaken 
·Hoe de BIOS Unlock in de Dell …
·Hoe je BIOS wachtwoorden 
·Hoe stel ik de BIOS klok frequ…
·Hoe een BIOS Change Make door …
·Hoe je BIOS Password Reset op …
·Hoe een BIOS-wachtwoord verwij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een nieuwe schijf op Vista f…
·Wat is de toegangscode op mijn computer 
·HP Officejet 7410 Problemen oplossen 
·Hoe te updaten Nvidia Geforce 2 
·Over MS - DOS Opstartdiskettes 
·Toshiba Satellite Specs 
·Mijn Dell Latitude C600 gaat niet aan 
·Wat heb ik nodig om gebruik mijn Europes…
·Hoe maak je een Sharpie gebruiken op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com