Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe meer GHZ Get on Your Processor
Computers hebben een manier van leven geworden voor de meeste mensen deze dagen . Het zou moeilijk zijn om een wereld nu voorstellen zonder hen. Zoals de trend met alle technologieën , zijn wij altijd op zoek naar manieren om computers krachtiger te maken , terwijl waardoor ze kleiner en goedkoper vinden . Een van de beste manieren om goedkoop te verbeteren de prestaties van uw computer is om je CPU overklokken . Dit kan een eenvoudig proces indien correct gedaan worden . Wat je nodig hebt
Computer
Toetsenbord
Muis
Toon Meer Aanwijzingen
overklokken van je CPU van Intel
1

Voer de BIOS . Doe dit door het ingedrukt houden van een toets ingedrukt terwijl de computer wordt opgestart . Het is meestal ofwel de " Delete ", " F1 " of " F2 " toets . Kopen van 2

Navigeer naar het scherm dat u zal toestaan ​​om het wijzigen van "Front - Side Bus " snelheid ( deze zal worden genoemd " Base Clock " op een Core i7 CPU ) . Voor het grootste deel , zal de front- side bus verschijnen als " FSB " op uw BIOS-scherm .
3

Kies de optie die uw front - side bus kloksnelheid zal loskoppelen van uw RAM-geheugen . In de genoemde webpagina hieronder , wordt het genoemd " FSB Memory Clock Mode. "
4

Verhoog je FSB met 20 MHz ( gelezen 20 megahertz ) . Sla de wijzigingen op en herstart uw computer . Als uw overklokken succesvol is , kunt u doorgaan met de snelheid te verhogen . Als de computer niet opstart , zie de sectie van het gerefereerde artikel met de titel " Stap 7 : Beep ! Beep ! "
5

Navigeer naar het scherm dat u zal toestaan ​​om voltage van de CPU's te wijzigen .
6

Verhoog de spanning van je CPU . Om erachter te komen hoeveel de spanning te verhogen , zoeken internetfora te zien wat andere mensen hebben gedaan . Elk moederbord en de CPU is een beetje anders , dus er is geen vast bedrag .

Test 7 uw computer te zorgen dat het op rolletjes loopt . Een goede overclock kan gemakkelijk een processor draait op 2,66 GHz stock snelheden en hebben het draait op 3,44 GHz .
Overklokken van je AMD CPU
8

Voer de BIOS . Doe dit door het ingedrukt houden van een toets ingedrukt terwijl de computer wordt opgestart . Het is meestal ofwel de " Delete ", " F1 " of " F2 " .
9

Navigeer naar het scherm dat u zal toestaan ​​om multiplier instelling van je CPU te wijzigen .

10

Verhoog de ​​vermenigvuldigingsfactor met een factor 1 ( Voorbeeld : als het is ingesteld op 13x , verander het naar 14x ) . Herstart uw systeem . Als het succesvol is, blijft het verhogen van de multiplier . Als de computer niet opstart , zie de sectie hieronder verwezen label " Deel 8 : Het wil niet booten . " Het moet worden opgemerkt dat sommige AMD CPU's zijn vergrendeld , en hebben niet de mogelijkheid om de multiplier te verhogen < . br >
11

Navigeer naar het scherm dat u zal toestaan ​​om de HyperTransport ( HT ) te wijzigen . HyperTransport is een interface tussen de chipset van het moederbord en de CPU . In het onderstaande artikel wordt verwezen , het moederbord BIOS bestempelt het als ' CPU < - > MB HT Speed ​​. "
12

Verlaag de HT snelheid met een factor van 1 of 2 . De meeste moederborden zal een default van een 5x vermenigvuldiger hebben . Het moet naar beneden worden verplaatst naar een 4x of 3x .
13

Navigeer naar het scherm waarmee je de CPU-frequentie te wijzigen . U moet de CPU -frequentie vastgesteld op ergens rond 200 MHz ( gelezen 200 megahertz ) te zien .
14

Verhoog de ​​CPU-frequentie van 10 MHz . Herstart je computer . Als de overclock succesvol is , blijft het verhogen van de frequentie . Als de computer niet opstart , zie de sectie hieronder verwezen label " Deel 8 : Het wil niet booten . "
15

Navigeer naar het scherm dat u zal toestaan ​​om spanning van de CPU's te wijzigen .
16

Verhoog de spanning van je CPU . Om erachter te komen hoeveel de spanning te verhogen , zoeken internetfora te zien wat andere mensen hebben gedaan . Elk moederbord en de CPU is een beetje anders , dus er is geen vast bedrag .

Test 17 ​​uw computer te zorgen dat het op rolletjes loopt . Een goede overclock kan gemakkelijk een processor draait op 3,2 GHz stock snelheden en hebben het draait op 3,43 GHz .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe om te upgraden Dell Inspir…
·Hoe je het geheugen van mijn C…
·Wat is een PCI -kaart gebruikt…
·Hoe maak je een tv-tuner verbi…
·Hoe te Overclock een Pentium 3…
·Computer handgereedschap 
·Hoe de CMOS-batterij in een De…
·Hoe maak je een PWM Fan Contro…
·Hoe om te upgraden Socket 939 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB Moederbord kabels Monteer 
·Hoe te compatible HP 74 Cartridges 
·Hoe te Afbeelding Bestanden terugzetten 
·Step - by - Step Flash Drive Installatie…
·Wat is het verschil tussen de Qwerty & h…
·Hoe om dvd- films met behulp van Windows…
·Hoe Memory vervangen in een IBM Thinkpad…
·Hoe je twee beeldschermen Run over uw Ma…
·Hoe kan ik een map van Outlook Express k…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com