Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te schijven voor een Toshiba Satellite A55 - S1063
Virussen , spyware en malware Restore kunnen grote schade aanrichten op een computer , en de Toshiba Satellite A55 - S1063 is geen uitzondering . Hoewel antivirus en anti - spyware applicaties hulp doen , ze zijn beter als een preventieve maatregel dan als een kuur . Als een virus of spyware ernstig is besmet uw Toshiba Satellite laptop , het herstellen van de schijf op de A55 - S1063 kan uw beste optie. Het uitvoeren van een systeem te herstellen op uw Satellite laptop keert het toestel terug naar de fabrieksinstellingen en installeert originele software . Het uitvoeren van een systeem te herstellen zal wegvagen alle gebruikers gemaakte data als goed, maar het zal helpen vast te stellen meeste software - gerelateerde problemen . Wat je nodig hebt
Toshiba recovery CD's ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Herstel de Satellite A55 - S1063 Gebruik van de Recovery CD's
1

Schakel de A55 - S1063 laptop . Sluit de netadapter aan op de notebook .

Power 2 de Satellite A55 - S1063 weer op , en plaats de eerste cd van de set in het cd /dvd-station van uw laptop herstel zodra het begint op te starten .
3

Druk op de toets " F12 " op de A55 - S1063 toetsenbord als je Toshiba- logo scherm te zien . Wachten voor Toshiba Boot Options menu verschijnt , selecteer dan de optie CD /DVD . Druk op de toets " Enter " .
4

Klik op en selecteer de " Herstel van Factory Default Software " optie op de Toshiba Recovery Menu . Klik op de knop " Next " of druk op de toets " Enter " .
5

Klik op de recovery -optie genaamd " Recover om out-of - box staat . " Klik op de " Herstellen " knop of druk op de toets " Enter " .

Wacht 6 voor het herstelproces te starten . Steek extra recovery cd's wanneer u wordt gevraagd om dit te doen , druk dan op de toets " Enter " . Na de Recovery Wizard heeft geïnstalleerd originele software en het herstellen van de standaardinstellingen , drukt u op een willekeurige toets om de Satellite A55 - S1063 herstarten wanneer hierom gevraagd wordt .
Herstellen van de Satellite A55 - S1063 van de Recovery Harde schijf partitie
7

Schakel de Toshiba Satellite A55 - S1063 laptop . Sluit de AC- voedingsadapter niet als dit nog niet is aangesloten inch
8

Houd de toets " F11 " op de Toshiba Satellite toetsenbord terwijl je druk op de power knop . Blijven houdt u de toets " F11 " totdat uw Toshiba Recovery Wizard scherm .
9

Druk op de pijl-omlaag om de cursor op de " Herstel van Factory Software Standaard " -optie . Druk op " Enter ". Gebruik de pijl omlaag om de cursor op de " Herstellen om out-of - box state " optie te positioneren . Druk op de toets " Enter " .
10

Volg de aanwijzingen die door de Toshiba Recovery Wizard zorgvuldig om het besturingssysteem en de standaard software op de A55 - S1063 herstellen . Wacht terwijl de applicatie Recovery Wizard installeert de originele software en herstelt de standaardinstellingen op de Satellite A55 - S1063 .
11

Druk op een toets op het toetsenbord om de A55 - S1063 herstarten wanneer het hulpprogramma Recovery Wizard vraagt je om dat te doen .

Previous: Next:
  laptops
·Over Laptops die niet zal Turn…
·Hoe je het toetsenbord te verw…
·Specificaties van een IBM Thin…
·Hoe te vertellen als je Laptop…
·Hoe kan ik een driver voor de …
·Thinkpad Fan Noises 
·Over een Dell Laptop 
·Maximale kloksnelheid van de A…
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dimension Reset B110 BIO…
·Hoe te Boxee gebruiken Met een Apple Rem…
·How to Set Up een Netgear Wireless Print…
·Aanbevolen Firewire IEEE -1394 PCI kaart…
·Hoe maak je verbinding een draadloze mui…
·Informatie over iMac computers 
·HDMI PC - naar - TV -kabel 
·Hoe je RAM upgrade op HP Pavillon dv2000…
·Hoe je monitor luidsprekers Haak om uw c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com