Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Apple Pro Mouse Features
De Apple Mouse , voorheen de markt gebracht als de Apple Pro Mouse , werd oorspronkelijk geïntroduceerd op de Macworld Conference & Expo in New York in juli van 2000 . De Apple Pro Mouse kwam meegeleverd met de Power Mac G4 Cube , ook geïntroduceerd in 2000 , waardoor Apple een van de eerste bedrijven die een optische muis als een standaard invoerapparaat hebben . Apple was het eerste bedrijf dat USB muizen uitsluitend te gebruiken . Single Button

De Apple Mouse heeft slechts een muisknop , waardoor de muis beter gestroomlijnd en eenvoudig te gebruiken . Echter , veel software applicaties hebben contextuele menu's door een rechter muisklik gebracht , die niet kan worden bereikt met een enkel - knops muis . De single - knop ontwerp elimineert ook de mogelijkheid van een scrollwiel , die meer beweging van de muis door lange pagina's te bladeren .
Ergonomisch ontwerp

De gehele bovenkant van de Apple muis werkt als een knop , waardoor het een goede pasvorm , ongeacht de grootte van de hand of de kracht en het verstrekken van meer bedreven knop te klikken . De ovale vorm van de Apple Mouse is ergonomisch ontworpen . De Apple Mouse kan ambidextrously worden gebruikt . Zowel linkshandige en rechtshandige mensen kunnen deze muis gebruiken met gemak .
Optische Licht

De optische licht op de Apple Mouse is ongelooflijk nauwkeurig . De bundel komt uit op een percentage 15 procent sneller dan de meeste andere optische muizen. De Apple Mouse produceert een resolutie 400 dpi , terwijl de meeste bal muizen van 150 tot 300 dpi . De Apple Mouse niet overslaan bij het bewegen over een pagina . De optische technologie maakt de Apple Mouse zeer weinig onderhoud omdat het geen bal of roller te reinigen .
Instellingen Tension

De Apple Mouse heeft een spanning instelling op de bodem . Een ring rond de optische licht toont drie instellingen , " - ", " 0 " en " + " . Aangezien de ring zich van links naar rechts , de hoeveelheid die benodigd is om de knop toe drukt . Snel klikken is een eitje bij het ​​lichtst , en bij de zwaarste instelling , kunt u uw hand rusten op de muis laat zonder dingen per ongeluk klikken .
USB -poort

omdat de Apple Mouse is een USB-muis , geen set-up nodig is . De muis moet enkel worden aangesloten op een beschikbare USB poort . De Apple Mouse is ook ' hot pluggable ', wat betekent dat het kan worden aangesloten terwijl de computer is ingeschakeld.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De Magic Mouse en de iPad 
·Hoe maak je een Microsoft Cord…
·Tips voor het memoriseren van …
·Hoe je Mighty Mouse van Apple …
·Waarom wordt mijn Cursor Jump …
·Logitech Wireless Keyboard pro…
·Hoe maak je een Microsoft Opti…
·Hoe te Gooi draadloze muizen 
·Logitech Serial Muisprotocolle…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell laptop computer kope…
·Hoe te afdruktaken Purge Van een Zebra Z…
·Hoe maak je een Smudge Clean Off van een…
·Hoe je SATA & IDE installeren op een moe…
·eMachines T3830 Specificaties 
·Hoe maak je opnieuw installeren Asus EEE…
·Hoe te openen een Toshiba Laptop 
·Hoe maak je een headset op Windows XP ge…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4250 Probleme…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com