Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De Magic Mouse en de iPad
Apple produceert de Magic Mouse , dat is de eerste multi-touch muis. Deze draadloze muis kunnen gebruikers hun computers navigeren met gemak met behulp van draadloze Bluetooth-technologie . De muis reageert op uw aanraking in op dezelfde wijze als de on - screen -technologie iPhone , iTouch en iPad gebruik . De Magic Mouse is ontworpen om te werken met Mac-computers , maar is niet specifiek ontworpen voor gebruik met mobiele apparaten zoals de iPad . Features sleutel

De Magic Mouse biedt belangrijke eigenschappen die het onderscheiden van andere computermuizen op de markt . Een van de meest gevierde functies zorgen dat gebruikers niet langer een muismat nodig . De muis werkt op de meeste oppervlakken , zoals tafels en bureaus . Want het is draadloos , hoeft u zich geen zorgen te maken over kabels in de war raken of beschadigd als je met wat meer traditionele muizen . De aan /uit schakelaar is ontworpen om u te helpen energie te besparen als je niet actief gebruikt uw Magic Mouse . De technologie stelt u in staat om te " klikken " en " dia" je vingers om de muis te activeren .
Functions

The Magic Mouse heeft vier belangrijke functies die zijn ontworpen voor zowel links - en rechtshandige gebruikers . U kunt het gebruiken om te klikken , net als bij een typische computer muis , maar u kunt op een willekeurige plaats op de muis in plaats van een aangewezen ruimte of knop . U kunt ook de "Secundaire Klik op System " voor de twee - knop klikfuncties . U kunt uw vinger langs de muis omhoog omlaag te scrollen en uw computerscherm . Als u wilt inzoomen , kunt u de toets " Control" ingedrukt op het toetsenbord tijdens het scrollen een van uw vingers op de muis om voorwerpen op het scherm groter lijken .
Waar Get It

U kunt de Magic Mouse te kopen in Apple- winkels als via de online winkel van Apple . Als u een nieuwe iMac kopen via Apple , ontvangt u automatisch een Magic Mouse met uw nieuwe systeem . Met ingang van december 2011 , de kosten voor de Magic Mouse is $ 69 USD als je de aankoop van het zonder een nieuwe iMac systeem .
Gebruik het met de iPad

iPads zijn niet ontworpen om te werken met The Magic Mouse zoals ze werden exclusief ontworpen voor gebruik met Mac-computers . Echter, sommige iPad -gebruikers " jailbreak " hun iPads , zodat ze kunnen de Magic Mouse te gebruiken met het apparaat . Jailbreaking verwijdert de beperkingen van Apple heeft op het besturingssysteem van het apparaat . Terwijl de Library of Congress geeft aan dat verandering van een wettelijk gekochte draadloos apparaat is legaal , jailbreaking uw iPad is onverstandig als het vervalt uw Apple garantie en kan schade aan uw apparaat veroorzaken .
< br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Jumpy Logitech…
·Hoe maak je een diNovo Keyboar…
·Wat voor soort Sleutels zijn F…
·Logitech Wireless Mouse instru…
·Hoe werkt Purity USB werk? 
·Hoe maak je verbinding een Mic…
·Hoe te openen het toetsenbord …
·Hoe kan ik een laptop touchpad…
·Hoe maak je een vlinder te ver…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Athlon II X2 235E Vs Pentium Dual Core E…
·Hoe krijg ik mijn Defrag v4.1.2 naar Sys…
·Hoe kan ik een Netgear draadloze USB Ins…
·Hoe kan ik een E-SATA Drive Gebruik 
·Hoe kan ik een laptop en een Bluetooth-g…
·Hoe je de harde schijf upgraden op een D…
·Inktfilters Conserve tijdens het gebruik…
·Hoe maak je een draadloze netwerkkaart i…
·Hoe kan ik scannen naar PDF op de Dell P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com