Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe werkt Purity USB werk?
Shenzhen Sungi Technology vervaardigd de Purity optische USB- muis die u toelaat om te communiceren met en te navigeren uw computer en de mogelijkheden via een bekabelde verbinding . De Purity USB muis werkt met een combinatie van twee gemeenschappelijke computer technologieën en heeft geen behoefte aan een onafhankelijke energiebron . Basics

De Purity optische USB- muis aangesloten op een computer via een bekabelde verbinding met een USB -poort . De muis stuurt commando's via de bekabelde verbinding rechtstreeks op de computer waar de opdracht data wordt vertaald . De muis is elke beweging , scroll en klik wordt omgezet in gegevens die de computer voorziet van de instructies die nodig zijn voor u om te navigeren en de machine te controleren . De Purity USB-kabel blijft permanent aangesloten op de component muis , maar de USB-connector is uitwisselbaar met elke computer die een USB-poort beschikt .
Drivers

Zoals met elke computer randapparaat , de Purity USB optische muis wordt geleverd met drivers die op uw computer moeten worden geïnstalleerd voor de muis goed te laten werken . Deze drivers zijn kleine computerapplicaties waarmee de computer aan de instructies van de USB-connector te begrijpen en te volgen . Als u niet de drivers op de computer hoeft te installeren u van plan om de muis te gebruiken met , zal het apparaat niet goed werkt . Af en toe , een bestuurder kan een storing , in welk geval kunt u het probleem oplossen met het opfrissen van de bestuurder via de interface van de computer Device Manager of door simpelweg de computer , een proces opnieuw te starten die automatisch reset de chauffeurs .
< br > voeding

De Purity USB optische muis heeft een voeding om goed te functioneren . De muis trekt die energie rechtstreeks van de computer waarop deze is aangesloten via de USB-poort . Als uw muis niet meer reageert , controleer USB geleidbaarheid van de computer door het aansluiten van een ander USB-apparaat , zoals een printer , aan op de USB -poort in kwestie om te bepalen of de USB-poort van de machine is te wijten. Als de alternatieve USB-apparaat werkt , kan het probleem
overwegingen

zijn met de bedrading van de muis , in dat geval zult u waarschijnlijk nodig hebt om het apparaat te vervangen . Vanaf februari 2012 , zijn draadloze muis apparaten vaak gebruikt om controle en interactie met computers . Deze soorten muizen ook interactie met computers via hun USB-poorten , maar gebruikt radiogolven en Wi - Fi-technologie om het commando gegevens naar de computer . Draadloze muizen worden geleverd met USB -aansluiting apparaten die passen in de USB-poort van de computer en voeren dezelfde data conversie proces als draad en stekker de Purity USB optische muis.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik Schakel Terug naar …
·Hoe maak je een sleutel te ver…
·Twee soorten muizen gebruikt m…
·Mouse Acceleration Fix in Wind…
·Hoe kan ik een toetsenbord kop…
·Hoe te Letters en Koppeltekens…
·Hoe maak je een PC toetsenbord…
·Handmatig uitschakelen van een…
·Wat is een Keyboard ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kenmerken van virtueel geheugen 
·Hoe maak je een Desktop Tower harde schi…
·Hoe maak je een harde schijf installeren…
·Hoe maak je verbinding met een Wi - Fi- …
·Hoe je het moederbord kabels ontgrendele…
·Hoe te printcartridges reinigen voor HP …
·Wat Toetsenborden zal passen op een iMac…
·Hoe maak je een maximale snelheid comput…
·Hoe maak je een smartcard Invoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com