Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
PS2 naar USB splitter werkt niet op een Mac
Een PS /2 aansluiting is de klassieke manier van het aansluiten van een muis of een toetsenbord op een computer poort . Opgewaardeerd moederborden en verbindingen hebben die havens vervangen door een sneller en stabieler USB -aansluitingen . Als je oude PS /2 apparaten , kunt u nog steeds deze aansluit op een Mac-computer . Met behulp van de juiste kabels zorgt ervoor dat de verbinding goed werkt . Soorten

Fouten
kunnen optreden als gevolg van het type kabel dat u gebruikt . USB-verbindingen kunnen worden eenvoudige plug - en - play verbindingen of kunnen gegevens die zijn opgeslagen op hen om beter te communiceren met de computer . Een fundamentele PS/2-to-USB splitter zal niet de extra data chip . Dit voorkomt dat de computer van het begrijpen dat het toetsenbord en de muis zijn de apparaten aangesloten . Een USB- splitter moet een data -chip aanwezig , zodat de ingangen naar de computer kan worden verzonden en goed te lezen als toetsenbord en muis data . Lees de kabel pakketten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de gegevens chip is geïnstalleerd .
USB Hubs

Een veel voorkomende fout gevonden op Mac-computers is underpowered USB-poorten . De foutmelding zal lezen " Not Enough Power to Function " of " Not Enough Power voor alle functies . " Wanneer dit gebeurt , alleen gebruik maken van de USB- splitter voor een apparaat, omdat de Mac niet kan omgaan met beide tegelijk . Als u een USB-hub gebruiken om meerdere apparaten aan te sluiten op een poort , verwijdert u de hub en sluit de USB splitter direct in de haven . Verwijder eventuele onnodige USB-apparaten om energie te besparen . Bijvoorbeeld , sluit een USB -printer alleen als je op het punt om een document af te drukken .
Kabelverbinding

De volgorde van de kabelverbinding kan functionaliteit bewerkstelligen op de Mac-computer . Voordat u de stekker in de USB-kabel , steek de PS /2 kabels van de muis en het toetsenbord op de verbinding poort . Duw de kabel in totdat deze op geen enkele meer zonder gedwongen kan worden geduwd . Aansluiten op de USB -poort en geef de computer minimaal 30 seconden om een ​​goede verbinding te maken. Als het toetsenbord en de muis te vaak worden getypt of aangeklikt , kan de verbinding bevriezen omdat de computer de gegevensinvoer niet aankan .
Overwegingen

Wanneer de verbinding eerst is gemaakt , een Mac- computer nodig heeft om toegang te krijgen tot de juiste stuurprogramma's voor de hardware draaien . Als apparaten niet goed werken , een computer reset met de apparaten aangesloten kunnen helpen de computer herkent ze aan de nieuwe startup . Houd de USB splitter aangesloten, totdat de computer volledig geladen . Herhaal de reboot , indien nodig, om de installatie te voltooien en krijgen de kabel goed werkt .
Hardware Testen

De beste software om de hardware- verbinding te testen is een tekstverwerkingsprogramma toepassing . In de aanvraag , typt u in verschillende zinnen . Het testen van de "Shift " en " Caps Lock "-toets te zorgen dat ze goed worden gelezen . Sneltoetsen gebruiken om tekst te kopiëren en te plakken . Gebruik de muis items door te bladeren en te markeren . De meerderheid van deze moeten goed werken , maar in de conversie , kunt u functies zoals de Apple sleutel verliest .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·USB naar PS /2 Converter : Kab…
·Hoe het opzetten van speciale …
·Mijn HP Mouse is traag 
·Hoe kan ik een Dell Wireless K…
·Hoe uit elkaar te halen Toshib…
·Beginners les in Typing 
·Tutorial over hoe u uw Typing …
·Wat is de Tilde -toets op een …
·De nadelen van een grote Key K…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PCI-apparaat terugzetten…
·Hoe te animeren met een Bamboo Tablet 
·Hoe maak je een 2.4Ghz Macbook Disable 
·Specificaties voor een IBM PS 256K 486Sl…
·Hoe kan ik een prive- harde schijf herst…
·Kleur Printers Vs . Mono Printers 
·Hoe te Downloads opslaan op een USB -sti…
·Hoe de RAM zoeken I Just Toegevoegd 
·Wat is een PCB Board ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com