Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De Mapping werkt niet in XP
Standaard wordt elke toets op een toetsenbord van de computer een aantal , brief , karakter of functie toegewezen . Deze opdrachten staan ​​bekend als ' mappings . " Windows XP- gebruikers toestaat om het keyboard mapping veranderen . Handmatig veranderen van de toetsenbordtoewijzingen kan uren duren , tenzij het ​​proces is geautomatiseerd . Basics

Windows XP slaat toetsenbordconfiguratie in het Windows-register , een hiërarchische database die het systeem , hardware , netwerk- en applicatie-instellingen bevat . Toetsenbordtoewijzingen worden opgeslagen in de " \\ Keyboard Layout HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Control " register map . Wanneer u een nieuw toetsenbord layout maken of wijzigingen aan een bestaande , wordt de informatie opgeslagen in dit deel van het register .
Verkeerde taal

Windows XP- gebruikers in staat stelt tekst in te voeren in verschillende talen . De " Landinstellingen " instellingen , die toegankelijk zijn via het configuratiescherm zijn , zorgen voor een interface via welke ingang talen kunnen worden geselecteerd . Elke taal wordt toegewezen een bepaalde toetsenbord . Als het besturingssysteem is geconfigureerd om twee of meer input talen te gebruiken , zal een taal balk weergegeven en u kunt een van de geïnstalleerde talen uit deze balk te selecteren en typt u in het bijbehorende alfabet . Als u wilt een bepaalde toetsenbord kaart gebruiken , maar de verkeerde taal is geselecteerd , wordt de juiste uitgang niet weergegeven , zelfs als het toetsenbord voor de doeltaal correct is geconfigureerd .
Wrong toetsenbord

als u de juiste ingang taal, maar de tekst wordt niet weergegeven zoals verwacht , je hebt misschien de verkeerde toetsenbord gekozen . Bijvoorbeeld , Windows heeft verschillende toetsenborden voor de Engels taal : opties omvatten Verenigde Staten Engels , Verenigd Koninkrijk Engels , Zuid- Afrikaans Engels en Canadees Engels , onder anderen . Controleer uw instellingen " Landinstellingen " om ervoor te zorgen u het juiste toetsenbord voor uw regio .
Ongeoorloofd Wijzigingen

Als u uw toetsenbord niet te maken of wijzigen kaart , maar je merkt dat de toetsenbordindeling niet langer overeenkomt met de oude configuratie , kan een virus uw computer of een andere gebruiker heeft geïnfiltreerd kan wijzigingen in het register hebben gemaakt . Run een anti - virus scan om eventuele malware van de computer te detecteren en te verwijderen . Als er geen schadelijke software wordt gedetecteerd en als het toetsenbord instellingen niet terugkeren naar de juiste configuratie , kunt u de Microsoft Keyboard Layout Creator gebruiken om het toetsenbord te herstellen naar de oude kaart .
< Br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Computer Keyboard Fouten 
·Hoe te Schakel de NumLock op e…
·Hoe maak je een toetsenbordind…
·Wat is de Drag Slot op Logitec…
·Wat zijn de vijf categorieën …
·Hoe te Klinkers Voer bij gebru…
·Hoe maak je een Wireless Optic…
·How to Set Up Software voor ee…
·Hoe elkaar te halen een Evolue…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Soorten Computer Processoren & Speed ​​
·Voordelen van een mobiele computer Lab 
·Hoe te kopiëren naar meerdere USB Drive…
·Lenovo N100 Specificaties 
·Hoe te VMDK bestanden voor Vrije Ruimte …
·Wat is de Netflix Streaming Format voor …
·Hoe de muis reinigen op uw computer 
·Hoe kan ik geld op enveloppen op een Can…
·Hoe maak je een harde schijf wijzigen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com