Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Wat is de Netflix Streaming Format voor de iPad ?
Netflix begon uitsluitend leveren van DVD's via de post , maar onlangs begon zodat abonnees om selecties uit zijn videotheken online te bekijken . Vanwege een mix van technische en zakelijke belangen , Netflix stromen haar video's naar iPad gebruikers met HTML5 in plaats van het Silverlight- platform die de bevoegdheden van de desktop - gebaseerde streaming . Silverlight

Netflix
streaming -service op desktop computers maakt gebruik van Microsoft 's Silverlight -platform . Silverlight is een onderdeel van het bedrijf . NET raamwerk voor het bouwen van applicaties met internet-mogelijkheden voor web browsers of vrijstaande desktop programma's . De toepassingen die programmeurs maken gebruik van de Silverlight -platform kan draaien op elke computer waarvoor Microsoft creëerde een implementatie Silverlight . Microsoft produceert een Silverlight- plugin voor Apple's OS X desktop-besturingssysteem , maar niet voor Apple 's iOS systeem dat draait op apparaten zoals de iPad .
Silverlight en iOS

Deel
business model van Apple voor iPads en iPhones centra op de applicaties die erop draaien . Het . NET framework , waaronder Silverlight , zijn tools voor het ontwikkelen van applicaties voor zowel desktop computers en applicaties voor eigen mobiele platform van Microsoft 's smartphone . Ontwikkelaars die willen iPhone- apps te maken moeten Objective - C en Apple's eigen software development kit voor het iOS-platform te gebruiken . Deze beperking vereist Netflix om een aparte applicatie voor het streamen van video's te maken voor iPad gebruikers .
HTML5

Netflix
keuze voor zijn iPad streaming formaat was HTML5 . HTML5 is een meer robuuste standaard dan eerdere implementaties , waardoor voor een aantal multimedia mogelijkheden die ooit werden beperkt tot gesloten platformen zoals Adobe's Flash , Oracle 's Java , Microsoft's Silverlight -platform . In tegenstelling tot deze media , HTML5 is een open standaard die Apple beschouwt als veiliger dan andere streaming opties . Veiligheid , alsmede open standaarden die HTML5 ontwikkeling meer aanspreekbaar om grotere aantallen programmeurs maken , zijn een van de redenen dat Apple koos HTML5 over de alternatieven voor zijn iOS-platform .
Netflix Reasoning
< br

Netflix > gemaakt een HTML5 streaming client naar iPad gebruikers te bereiken , maar ook om het proces van het ontwikkelen en onderhouden van streaming clients voor andere niet - desktop platformen te vereenvoudigen . Het ontwikkelen van de klanten voor machines zo verschillend als iPad tablets en spelcomputers in HTML5 maakt Netflix ontwikkelaars om te bewegen tussen de verschillende projecten . Programmeurs kunnen draaien van het werken op de website van Netflix om hun console implementaties en hun mobiele platformen zonder helemaal opnieuw leren elk project .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Wat zijn de specificaties op e…
·Hoe maak je automatisch vullen…
·Hoe te Sleutelhangers herstell…
·Compatibele webcams voor een i…
·MacBook Pro 17 Demontage Gids 
·Hoe maak je een Boot Camp -par…
·Hoe af te sluiten op een Mac G…
·Hoe maak je een Mac Mini Beves…
·Hoe te starten vanaf Leopard I…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de Memory resetten op een Flash Driv…
·Xerox Phaser 8560N laserprinter Specific…
·Hoe kan ik een Acer Aspire desktop compu…
·Compaq 6710b Laptop Specs 
·Hoe om Print Spooler installeren voor Wi…
·Hoe maak je verbinding een GeForce 9800 …
·Hoe te Widcomm Bluetooth gebruiken 
·Hoe de APC Smart - UPS 5000 Gebruik op 1…
·Handmatig Shut Down een Laptop HDD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com