Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je verbinding een GeForce 9800 -kaart
NVIDIA's GeForce 9800 videokaart werd ontworpen met SLI ( Scalable - Link - interface) -technologie om de aansluiting van twee identieke videokaarten , die een extra boost geeft in de verwerking van de macht bij een poging om HD verwerkt, kan worden afbeeldingen en video's . Hoewel het aansluiten van twee 9800 videokaarten misschien op het eerste gezicht als een ontmoedigende taak , kan het proces in minder dan een half uur worden afgerond en vereist weinig gereedschap . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
SLI -ready moederbord
SLI -ready voeding
SLI bridge connector
Toon Meer Aanwijzingen
installeren en aansluiten van de videokaarten < br >
1

Verwijder alle kabels en aansluitingen van uw computer , inclusief randapparatuur zoals muizen en toetsenborden . kopen van 2

Locate toegangspaneel van de computer . De toegang paneel wordt meestal op het bezit van twee of drie schroeven en geeft u toegang tot de interne onderdelen van de computer . Leg de computer aan de andere kant van haar toegang paneel .
3

Verwijder de schroeven waarmee het toegangspaneel op zijn plaats en schuif het paneel terug . Je moet nu de toegang tot de hardware van uw computer te hebben. Raak de voeding van de computer of het metalen deel van het chassis aan om eventuele statische elektriciteit te ontladen . Statische elektriciteit kan de computer componenten , evenals de videokaarten beschadigen .
4

Locate twee aangrenzende PCI - e slots op het moederbord . Als u niet kunt bepalen welke slots zijn de PCI - e slots , raadpleeg de handleiding van uw moederbord of schema . Als u niet beschikt over een van beide bij de hand , kunt u de lengte van goud "vingers " van de videokaart met de sleuven zelf om te zien of ze overeenkomen meten . Langs de achterkant van de zaak en achter beide PCI - e slots zul je metalen inzetstukken die je zal houden van het invoegen van uw videokaarten goed op zijn plaats vinden .
5

Gebruik een schroevendraaier om de schroef waarmee het verwijderen metalen inzetstukken beneden . Verwijder de inzetstukken van de hand als de schroeven zijn volledig uit . Stel de schroeven opzij . Raak de netadapter of het metalen deel van het chassis van de computer opnieuw om de videokaarten te beschermen tegen statische elektriciteit tijdens de installatie en aansluiting proces .
6

Plaats de eerste videokaart door voering van het goud " vingers " met de sleuf en voorzichtig de kaart te plaatsen . Moederborden zijn meestal gemaakt met een retentie -apparaat of de 'haak' , dat klikt zodra de videokaart goed is geïnstalleerd . Trek voorzichtig aan de videokaart als je eenmaal de klik om ervoor te zorgen dat het stevig op zijn plaats hoort . Gebruik een schroevendraaier om de schroef die ooit hield de metalen baard in de plaats te vervangen . Volg dezelfde procedure voor de tweede videokaart .

Plug in beide PCI - e macht uw voeding van 7 aangesloten op de videokaarten . De stekkers zullen alleen invoegen in een richting , dus passen hun oriëntatie tot ze aansluiten op de juiste manier. Probeer niet om de stekkers te dwingen tot plaats of je zou schade aan de videokaarten veroorzaken .
8

Installeer de SLI brug connector op beide videokaarten . De aansluiting moet worden geïnstalleerd op de gouden " vingers " te vinden op de vrije rand van beide kaarten . Zorg ervoor dat de stekker goed is geïnstalleerd voordat toegangspaneel van de computer vervangen .
9

Vervang toegangspaneel van de computer en sluit alle randapparaten , connectoren en kabels .
Enabling SLI
10

Download en installeer de nieuwste video 's voor uw grafische kaart . Uw systeem te herstarten zodra de installatie is voltooid .
11

Klik op de " SLI - Capable System " melding als het systeem eenmaal volledig opgestart om het venster SLI-configuratie te openen . Als alternatief kunt u ook dit venster openen vanuit de sectie " 3D instellingen " te vinden in de " NVIDIA Control Panel ", die met de rechtermuisknop op het bureaublad van de computer kan worden geopend .
12

Kies de " Enable SLI Technology " optie en klik op 'Toepassen'.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik Problemen met een R…
·Hoe kan ik een verbinding tuss…
·Het Geheugen Specificaties van…
·De geschiedenis van de Pentium…
·Verschil tussen Socket 775 & 7…
·Hoe je RAM installeren 
·Hoe maak je een DIMM upgraden 
·Stappen in Fabrication van geï…
·De Kenmerken van een moederbor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herkennen een 4GB Micro SD Card 
·Hoe te stoppen met een Presario 2100 Van…
·WiFi Antenne Connector Types 
·HDMI PC - naar - TV -kabel 
·Wat is het verschil tussen een iPad en e…
·Over Toetsenborden 
·Hoe maak je een swap partitie aanmaken 
·Lijst met 64 - bits processors 
·Hoe de Astone UMPC 's Touch Screen Activ…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com