Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De geschiedenis van de Pentium II
Na vijf succesvolle generaties van microchips , introduceerde Intel de Pentium II in 1997 . De Pentium II bevatte 7.500.000 transistors , die een verbetering van de Pentium Pro 5.500.000 transistors was . De Pentium II gesplitst in 1998 toen Intel vrijgegeven van de Celeron en Xeon-processors . In 1999 , Intel vrijgegeven van de Pentium III- chip , die de Pentium II vervangen . Eerder Intel Chips

Intel
begon de Pentium lijn in 1993 met de release van de eerste Pentium-processor . De naam Pentium ontstaan ​​omdat dit was de vijfde generatie van Intel-microprocessors . Vóór de Pentium , was de 286 , 386 en 486 .

Pentium processoren verschilde van eerdere versies zij kunnen parallelle verwerking waren , betekenend konden twee reeksen instructies tegelijkertijd verwerken . Alle Pentium processors hebben een 64 - bit bus - ze kunnen 64 bits aan informatie per keer verzenden of ontvangen . Ondanks dit, de meeste processors , waaronder de Pentium II , alleen een 32 - bit register , de processor aan boord opslagruimte .
Succesvolle Lancering

In 1995 , Intel stuurde de Pentium Pro op de markt . De chipfabrikant gepland om snel te faseren de Pentium Pro , zodra de nieuwe Pentium II processoren waren klaar om hen te vervangen . De vraag was hoog voor de verwachte Pentium II- chips . Server fabrikanten ontworpen systemen over de Xeon- lijn van processors .

Twee jaar later , op veel hype , fanfare ( en een enorm dure marketing campagne ) , de Pentium II kwam in september 1997.
< br >
Overwinningen Vroege

Met alle hype en anticipatie , de Pentium II was enorm succesvol . Binnen zes maanden , NT werkstations , aangedreven door Pentium II processoren , verscheept meer eenheden dan Unix -werkstations voor het eerst in de geschiedenis van de werkstations . IT-afdelingen begonnen hun bestaande werkplekken te migreren naar Windows NT om te profiteren van de grotere snelheid en rekenkracht van de Pentium II .
Diversificatie

Aangespoord door het succes van de Pentium II , Intel vrijgegeven verschillende modellen van de populaire processor in 1998 . De Celeron werd verkocht aan low - end workstations . Het had een kleinere on - board cache . De Xeon was gericht op high - end werkstations en servers . Het had een snellere on - board cache en een slot - gebaseerde fysieke interface .

Zowel de Celeron en Xeon-processor lijnen zijn voortgezet door latere modellen van de Pentium- processors .
The Next Step

de Pentium II regeerde nog enkele maanden , toen in het begin van 1999 , introduceerde Intel de Pentium III-processor , die weliswaar vergelijkbaar met de Pentium II , behandeld parallelle verwerking beter .

de korte termijn , de Pentium II hielp veilige Intel's plaats als de toonaangevende fabrikant van microprocessoren . Dankzij de Pentium II , de meeste werkplekken in kantoren en scholen over de hele wereld zijn Intel - gebaseerde systemen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je opnemen in HD op een pc…
·Hoe maak je een moederbord ins…
·Hoe je RAM-geheugen installere…
·Hoe vindt u de Socket Grootte …
·Vergelijking van de 7600GT en …
·DDR Vs . DDR2 Compatibiliteit 
·Hoe je RAM toe aan een Toshiba…
·Bedrading Instructies voor een…
·Hoe te Radeon X800 installeren…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik gemakkelijk processorsnelheid…
·Hoe maak je een AirPort-kaart installere…
·Hoe te biometrische authenticatie gebrui…
·Hoe maak je verbinding een Nvidia 64 MB …
·Hoe je de harde schijf verwijderen in ee…
·Problemen oplossen met een SD-adapter vo…
·Het uitleggen van de symbolen op de top …
·Hoe Hook Up een MacBook aan een grotere …
·Waar is de CMOS-batterij in een Gateway …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com