Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te biometrische authenticatie gebruiken
Biometrische authenticatie gebruikt aspecten van uw individuele fysiologie , zoals uw netvlies beeld of vingerafdruk , om u te identificeren als u . Deze technologie is aangepast aan personal computers om gebruikers in staat om in te loggen op het gebruik van biometrische identificatie , meestal vingerafdrukken hun rekeningen . Uw computer instellen om biometrische authenticatie te gebruiken kan worden veiliger dan een wachtwoord , omdat het veel moeilijker voor een hacker om te kraken dan een wachtwoord is . Gelukkig kunt u gemakkelijk instellen biometrische authenticatie in slechts een paar minuten . Wat je nodig hebt
digitale vingerafdrukscanner
Toon Meer Aanwijzingen

Turn 1 op uw computer. Als uw computer een ingebouwde vingerafdruk-scanner heeft, bevestig uw randapparatuur vingerafdrukscanner voordat je dit doet . Kopen van 2

Log in op jouw account . Als de computer wordt geleverd met biometrische authenticatie software geïnstalleerd , zal de software automatisch gestart de eerste keer dat u de computer aanzet . Zo niet, dan plaatst u de cd voor uw biometrische authenticatie software en volg de instructies op het scherm om de software te installeren . Start de software na de installatie .

Klik 3 op de optie "Create New Passport " in het menu van het programma . Als dit niet de exacte woordcombinatie je zien, klik op de optie die het meest lijkt op het.
4

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw gebruikersaccount wanneer het programma wordt u gevraagd om dit te doen . Klik op " Next " of " Enter ", afhankelijk van uw specifieke software . De software geeft vervolgens een afbeelding van uw rechter-en linkerhand .
5

Dubbelklik op de vinger die u wilt gebruiken voor uw biometrische authenticatie . Het maakt niet uit welke vinger je kiest , zolang je niet vergeet om dat specifieke vinger te gebruiken als u wordt gevraagd om uw vingerafdruk voor verificatie .
6

Rol uw vinger over de vingerafdrukscanner het aantal keren dat het programma vraagt ​​u om . Het programma zal vragen om meer dan een beeld van uw vingerafdruk om zijn eigen nauwkeurigheid te maximaliseren . Als een bepaalde rol niet te registreren bij het ​​programma , wordt u gevraagd om uw vinger opnieuw te rollen .
7

Klik op de " Next " of " Enter " -toets , afhankelijk van uw specifieke software . Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om uw computer zo instellen dat u inlogt op uw account van uw vingerafdruk in plaats van uw wachtwoord . Klik op het vakje voor deze optie , die vaak wordt genoemd " Power-on Security . "
8

Klik op de knop " Add " en selecteer het paspoort u zojuist hebt gemaakt van de mogelijkheden die u worden gepresenteerd met mogelijk . Klik op " Enter " om terug te keren naar de " Power-on Security "-scherm en klik op " Finish" om de set - up te voltooien .
9

Herstart je computer . Wanneer u het inlogscherm gebruiker bereiken , rol uw gekozen vinger over de vingerafdrukscanner . Het programma zal dan automatisch aanmelden bij uw account .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn de voordelen van een …
·Wat is een computer Micro Chip…
·Hoe te openen een Western Digi…
·Hoe te herstellen My Sony Magn…
·Hoe maak je een S - Video-kabe…
·Intel Atom N270 -processor pre…
·HP Ipaq hx2400 Informatie 
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Effecten op Microprocessor Pre…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PK5 Asus BIOS scherm Bew…
·Hoe maak je een RAM Air Duct schoonmaken…
·Toegang tot een systeemherstel op een De…
·Hoe je foto's op 4X6 fotopapier afdrukke…
·Hoe om bestanden te Get Off Your USB Fla…
·Hoe te scannen en afdrukken Foto's op co…
·Hoe je de scanner gebruiken op een Lexma…
·Hoe Memory installeren op een Acer Aspir…
·Zo plaatst u Windows XP op een SCSI- har…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com