Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je een AirPort-kaart installeren op een computer
AirPort-kaart van Apple is een draadloze internet -kaart , het eerst vervaardigd in 1999 , samen met het AirPort-basisstation , dat werd stopgezet in 2004 ten gunste van de meer geavanceerde AirPort Extreme -kaart . De AirPort-kaart werd aangeboden als een optionele functie voor Mac-modellen , zoals de iMac , Power Mac G4 en iBook . Als u nog steeds gebruik maken van een van deze modellen kunt u een AirPort-kaart installeren en ontvangt draadloos internet vanaf elke basisstation of router met behulp van de 802.11b -signaal . Wat je nodig hebt
munten Zachte doek
Phillips # 0 schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Slot - Loading iMacs
1

Zet de computer en koppel alle randapparaten, zoals printers , toetsenborden en alle andere kabels . Houd er rekening mee dat de 350 MHz Indigo iMac , in 2000 vervaardigd , bevat geen AirPort- kaart slot . Kopen van 2

Leg de iMac gezicht naar beneden op een zachte doek en open het paneel door aan de toegangsdeur ( die een grote , grijze schroef lijkt ) met een munt en het verhogen van het paneel . De toegangsdeur verschijnt langs de onderkant in het midden van het apparaat .
3

Koppel de computer in het stopcontact en zoek de AirPort -kaart bij , die eruit ziet als een kleine rechthoekige sleuf met een kleine antenne opknoping van de buitenkant .

Dia 4 van de kaart in het geval met de AirPort- logo naar boven , en zorg ervoor om line-up van de pinnen met de sleuven , en bevestig de antenne aan het kleine gaatje op de kaart. Na het bepalen van de AirPort-kaart stevig in de behuizing is bevestigd , weer in elkaar zetten van uw iMac .
IMac G4
5

Sluit de computer af en koppel alle randapparaten, zoals printers , toetsenborden en alle andere kabels .
6

Leg de iMac gezicht naar beneden op een zachte doek en draai de vijf schroeven langs de basis van de computer met behulp van een Phillips # 0 schroevendraaier . Verwijder de bodemplaat van de basis van de iMac .

Dia 7 van de AirPort- kaart in de rechthoekige AirPort geval binnen de basis van de iMac en sluit de antenne aan de kleine opening op de AirPort-kaart . Bij het insteken van de kaart , moeten de sleuven uit te lijnen met de pinnen in de zaak , en de bar codes moet je gezicht .
8

Monteer uw iMac .
Power Mac G4 kubus
9

Sluit de computer af en koppel alle randapparaten, zoals printers , toetsenborden en alle andere kabels . Wacht ongeveer vijf minuten voor de Power Mac afkoelen voordat u verder gaat .
10

Zet de computer ondersteboven en verwijder de stroomkabel. Schuif de kern vrij door te drukken op de vergrendeling en het trekken van de interne behuizing uit de behuizing .

Dia 11 van de AirPort- kaart in de rechthoekige AirPort geval langs de kant van de Power Mac kern en sluit de antenne om de kleine opening op de AirPort-kaart . Bij het insteken van de kaart , moeten de sleuven uit te lijnen met de pinnen in de zaak , en de AirPort- logo moet je gezicht .
12

Monteer de Power Mac G4 Cube .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te branden van een Disk Im…
·Hoe te AirPort Problemen voor …
·Hoe de Dock Theme wijzigen in …
·Kan een DMG -bestand worden be…
·Hoe u uw Power Mac G5 sneller …
·Macbook Tips 
·Hoe te formatteren & Set Up Wa…
·Mijn Mac bevriest wanneer ik M…
·Hoe te MacKeeper opnieuw insta…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DIY Wireless USB drives 
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
·Hoe maak je een WiFi -kaart vervangen op…
·Handmatig verbinding met een Bluetooth L…
·Hoe maak je een Cell Groter op de nummer…
·Mijn Pioneer DVR - 112D Zal niet lezen D…
·Hoe maak je een headset op Windows XP ge…
·Hoe te Schakel spiegelen op een Mac desk…
·Hoe de interne ventilator voor de Wii wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com