Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mijn Mac Mini HD maakt een hard geluid bij het importeren van een cd
Met de Mac Mini , heb je een kleine maar krachtige computer die kan branden cd 's en het uitvoeren van een breed scala van andere taken . Als je het vinden dat uw kleine krachtpatser is het maken van veel lawaai terwijl je probeert om een cd te importeren of te branden , kunt u een aantal verschillende benaderingen proberen om naar de wortel van het probleem . De Drive

Volgens Apple , geluiden uit uw optisch station - waar uw cd 's worden gebrand en geïmporteerd - is normaal , tot een punt . Voordat je zorgen maakt , controleert u de ' Apple-laptops : Geluiden uit het optische station ' webpagina . Daar vind je een voorbeeld van de geluiden die u kunt verwachten om te horen wanneer uw CD-station is in actie vinden . Als u vindt dat uw geluid is veel harder dan dat, of je nog steeds denkt dat er iets mis is , kunt u gaan naar een paar stappen voor probleemoplossing .
Surface

Uw Mac Mini is een kleine maar krachtige tool, maar vanwege de grootte , moet u voorzichtig zijn in hoe en waar u deze plaatst op oppervlakken . Als uw optisch station lijkt luider dan het zou moeten , het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je het op een vlakke ondergrond . Als het apparaat wordt getipt , zou dit de drive van een storing of het geluid extra luidruchtig tijdens het branden en exporteren ook veroorzaken .
CD Materiaal

vanwege zijn slanke grootte , kan je Mac Mini problemen met cd's die papieren etiketten bevatten hebben . Als zodanig hoeft geen extra dikte niet toevoegen aan de CD's die u invoegen in uw drive . Als u een cd die een papieren etiket bevat , verwijdert u deze uit de cd voordat u deze plaatst , of kunt u te maken met een vast schijf op de top van dat luid zoemend geluid .
Hardware Test < br >

Als u het probleem niet hebben opgelost met de gemakkelijke oplossingen , kan het tijd zijn om te controleren op de hardware in uw computer om te bepalen of er iets mis is gegaan . Apple biedt een vrij eenvoudige manier om dit te doen via de Apple Hardware Test , beschikbaar op Intel -Macs . Om toegang te krijgen , schakelt u de computer uit en vervolgens weer aan . Terwijl het opstarten , houdt u de " D" toets op uw toetsenbord . De hardware test moet vervolgens lanceren . Wanneer u wordt gevraagd , drukt u op de knop "Test" om de test uit te voeren . U kunt ook de " Perform Uitgebreide testen " knop voor het selecteren van de " Test" knop om een ​​grondiger test te doen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe in te loggen op Streamyx a…
·Het opzetten van een AirPlay o…
·Mijn MacBook Pro laadt niet op…
·Hoe je het uitwerpen van een c…
·Hoe vindt My Network Key voor …
·Hoe kan ik een baan bij een Ge…
·Over Mac Pro laptops 
·Hoe te iMac geheugen verwijder…
·Hoe werkt een MacBook Cool ? 
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Case fans zijn interne ventilatoren in d…
·Lijst van Intel Core 2 microprocessors 
·Specificaties voor een Toshiba L305D - S…
·Hoe je het docking -poort Gebruik om Bat…
·Hoe kan ik wijzigen Gedeeld videogeheuge…
·Lijst van elektrische componenten 
·Hoe de Memory Vervang in een Dell Precis…
·Hoe kan ik een Dell Printer toevoegen zo…
·Hoe te Bluetooth Stap op M11x 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com