Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zijn de vijf categorieën van de toetsen op een toetsenbord ?
Een toetsenbord van de computer bevat een groot aantal letters , cijfers, symbolen en opdrachten in knop vorm , die elk behoren tot een bepaalde categorie van de toetsen . Weten wat elke categorie van de belangrijkste middelen zal u helpen erachter te komen van de functie van de toets . Sommige toetsenborden kunnen speciale sleutels die anderen niet , maar alle toetsenborden delen dezelfde alfanumerieke toetsen . Sleutels alfanumerieke

Elk toetsenbord bevat een set sleutels die bekend staat als de alfanumerieke toetsen . De term " alfanumerieke " verwijst naar zowel letters of cijfers , maar geen symbolen of commando toetsen . De cijfertoetsen zich in twee verschillende plaatsen op het toetsenbord : boven de letters en rechts van de letters . Het aantal toetsen direct boven de letters dubbel als symbool toetsen . Drukken shift en ingedrukt houden van een aantal zal typt wat symbool is ook op dat nummer te drukken. Symbooltoetsen omvatten de " dollar-teken , " de " percentage teken " en het " hekje ". De lettertoetsen zijn ingesteld op dezelfde manier van het toetsenbord naar toetsenbord . Op de bovenste rij , worden de letters "Q , W , E , R , T en Y " opgesteld . Om deze reden , zijn toetsenborden op mobiele telefoons bekend als QWERTY toetsenborden .
Interpunctie Keys

De interpunctie toetsen zijn de toetsen op het toetsenbord die betrekking hebben op interpunctie . Voorbeelden van deze toetsen zijn de " komma -toets , " de " vraagteken -toets , " de " dubbele punt -toets " en de "periode sleutel . " Al deze toetsen - die kan worden gelokaliseerd aan de rechterkant van de lettertoetsen - hebben meerdere functies . Bijvoorbeeld , de " vraagteken toets" verdubbelt als de ( /) toets slash . De " dubbele punt toets" verdubbelt als de sleutel " puntkomma " . Zoals de cijfertoetsen , zal indrukken van de shifttoets ingedrukt en een leesteken sleutel kunt u de andere functie te typen .
Navigatietoetsen

De navigatietoetsen zijn gevestigd tussen de lettertoetsen en de nummers toetsen aan de rechterkant van het toetsenbord. De navigatietoetsen bestaan ​​uit vier pijlen : een omhoog wijzende , een naar beneden wijzend , een naar rechts en een naar links . Met deze toetsen verplaatst u de cursor rond uw scherm , net als een muis zou behalve niet als vloeistof. Deze toetsen zijn handig wanneer u het schrijven van een document en wil de cursor omhoog , omlaag, naar links of naar rechts op de pagina . Waar de cursor landingen wordt waar de volgende letter , cijfer of symbool wordt getypt . U kunt de navigatietoetsen gebruiken om door de geschiedenis van de websites die u hebt .
Command Sleutels En Speciale toetsen

Command toetsen
op een toetsenbord bezochte bladeren zijn sleutels die relais een opdracht , zoals ' delete ', ' return ' en ' in te voeren. " Afhankelijk van uw toetsenbord , kunt u speciale toetsen up top - zich boven de cijfers - dat de controle van het volume van de luidsprekers , of het snel vooruit /terugspoelen optie bij het bekijken van een film . Een eject toets die u naar cd's of dvd's te laden . De functietoetsen - ook langs de bovenkant van het toetsenbord - kan worden gebruikt in combinatie met andere toetsen voor snelkoppelingen . De " control-toets " en de " alt -toets " kan ook gebruikt worden in combinatie met andere toetsen voor snelkoppelingen . Voorkomende sneltoetsen zijn onder meer op " controle " en " C " op hetzelfde moment om een ​​geselecteerd item , " controle" en " thuis" te kopiëren om naar het begin van een document , en " controle" en " einde " om naar de einde van een document . Andere speciale toetsen zijn de " caps lock -toets , " de " Shift-toets " en de " tab -toets . "

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Problemen met een toetsenbord …
·Hoe een OLPC Keyboard Repair 
·Definitie van een Ergonomic Ke…
·Hoe maak je een poot Symbol Ty…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Hoe je de muis gebruiken op ee…
·Hoe Hook Up een draadloze muis…
·Hoe kan ik een nieuwe muis Ins…
·Mini Wireless Optical Mouse in…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Mac Mini Blueto…
·Hoe je Tweak Mijn Asus P5K 
·HP 98 Refill instructies 
·HP 1320 Specs 
·Wat is het doel van het BIOS voor een co…
·Micro Computers Informatie 
·Hoe je HP Photosmart C5180 Vind Tijdens …
·Hoe Songs verwijderen op een Phillips MP…
·Hoe te Empty Canon inktcartridges Vul by…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com