Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een toetsenbord
Afgezien van de muis remap , je toetsenbord is de hardst werkende randapparatuur op uw computer . Hoewel er een aantal verschillende toetsenbordindelingen ontworpen om verschillende behoeften van de gebruiker aan te passen , kunt u nog steeds niet tevreden zijn met wat er beschikbaar is . Misschien wilt u uw huidige toetsenbordindeling converteren naar een ander ( bijvoorbeeld Qwerty naar Dvorak ) . Of misschien wilt u bepaalde toetsen aan te passen op uw toetsenbord om voor meer functionaliteit . Wat uw reden ook , lees dan verder om te leren hoe je een toetsenbord met uw controlepaneel of SharpKeys , een toepassing die u kunt gebruiken om remap zowat elke toets op het toetsenbord opnieuw toewijzen . Instructies
Remapping uw toetsenbord gebruiken via het Configuratiescherm van Windows XP
1

Klik op de knop 'Start' in de rechterbenedenhoek van uw scherm . Klik op ' Configuratiescherm'. Als je in categorie View , klik op : " . Voeg andere taal " " Datum, tijd, taal en landinstellingen " en klik vervolgens op Dit brengt u naar het tabblad ' Talen ' . Als u in de klassieke weergave , klikt u op : " Landinstellingen " en klik vervolgens op het tabblad " Talen "

Klik 2 op de " Details " knop, die je meeneemt naar de " Text Services en invoertalen venster " . Klik op de knop 'Toevoegen' . De " Add Input Language" dialoogvenster geopend .
3

Selecteer de invoertaal die u wilt gebruiken uit de keuzelijst . Kies een toetsenbord layout u wilt van de " Toetsenbordindeling /IME " dropdown box . Klik op " OK . " Herhaal dit voor zoveel talen als u wilt gebruiken .
4

Breng eventuele aanvullende wijzigingen aan in het " Tekst en invoertalen " dialoogvenster , zoals de standaard taal die je wilt hebben . U kunt ook aangeven of je taalvoorkeur wordt weergegeven in de taakbalk .
5

Klik op " OK " twee keer . Indien hierom wordt gevraagd , plaatst u de Windows-systeem CD-ROM .
Je toetsenbord opnieuw door bewerken van uw register met SharpKeys
6

Download en installeer de SharpKeys toepassing op uw pc . ( Zie bronnen hieronder voor de download link) . Lanceren SharpKeys .
7

Bepaal welke toets of toetsen die u opnieuw wilt kaart , evenals de sleutel of de functie die u wilt de sleutel opnieuw toewijzen aan . In dit voorbeeld zullen we opnieuw toewijzen van de "Ctrl " -toets om te functioneren als de "Caps" key.Click op de knop 'Toevoegen' .
8

Selecteer de "Ctrl" toets in de lijst aan de links . Of klik op de " Type" knop onder de linker lijst en tik vervolgens op de " Ctrl"- toets op uw toetsenbord .
9

Selecteer de " Caps Lock " -functie uit de lijst aan de rechterkant . Of klik op de " Type" knop onder de rechter lijst en tik vervolgens op de " Caps Lock" toets op uw toetsenbord .

Herhaal stap 3 en 4 voor alle toetsen die u wilt 10 om opnieuw de kaart .
11

Klik op " Write to register , " en wacht tot SharpKeys om de noodzakelijke veranderingen in je register te maken . Zodra u de bevestiging dat de wijziging is doorgevoerd , dicht SharpKeys . Herstart je computer naar de nieuwe keyboard mappings updaten .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de F toetsen op een toetse…
·Hoe je PS2 Wissel naar USB 
·Wat zijn Sticky Keys op mijn M…
·Hoe maak je een PS2- muis -poo…
·Wat is de oorsprong van het QW…
·Hoe te Symbolen Met behulp van…
·Hoe Apple Magic Mouse Install 
·Hoe maak je iets met behulp va…
·Hoe maak je een Bluetooth- mui…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik gegevens op een externe harde…
·Hoe te vertellen als u een Single Core P…
·Wat is de oorzaak slechte sectoren op ee…
·Hoe maak je een virus te verwijderen van…
·Doe het zelf vullingen van de Inkt 
·Hoe kan ik een Dell Latitude Hard Disk D…
·Hoe maak je een foto als achtergrond op …
·Hoe maak je een AirPort-kaart Vervang 
·Hoe maak je Unpartition een Flash Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com