Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe om te typen zonder te kijken
Met het belang van de computers in de maatschappij , wordt het meer en meer noodzakelijk om snel en bekwaam type. Typen is een vaardigheid die kinderen nu leren in de lagere school , maar hoe zit het met volwassenen ? Jacht en pikken kan alleen neemt u tot nu toe . De snelste gebruiker van de jacht en pikken methode is geen partij voor de traditionele typer . De mogelijkheid om uw handen te plaatsen op een toetsenbord en typ maximaal 90 woorden per minuut , zonder naar beneden te kijken is onbetaalbaar . Als u wilt leren hoe te beginnen met typen zonder naar beneden te kijken , volgt u deze stappen . Instructies

Plaats 1 de vier vingers van elke hand ( wijsvinger, middelvinger , ring en pink ) op de startrij . Uw wijsvinger aan uw linkerhand moet rusten op de "F ", terwijl de rechter wijsvinger rust op de " J. " De andere vingers op hun plek vallen naast hen , terwijl je duimen rusten op de spatiebalk . Je moet een kleine bult op elke wijsvinger voelen . Sommige toetsenborden hebben ze op de middelste vingers in plaats . Deze hobbels zijn ontworpen om u te helpen uw huis rij . Kopen van 2

Kijk omhoog naar de computer , verwijder uw handen van het toetsenbord , en probeer naar huis rij terug te vinden . Oefen dit over en over , kijken naar de monitor . Bewegen niet op tot je vingers de locatie onder de knie hebt .
3

Zoek een doos breed genoeg om het hele toetsenbord te dekken , en hoog genoeg voor u en past gemakkelijk je handen binnen. Knip een van de langste zijden volledig af van de doos . Plaats deze doos tent over je toetsenbord met de open kant naar u toe . Plaats je handen binnen en zoek naar huis rij . Nu zul je leren hoe om te typen zonder de verleiding van naar beneden te kijken .

Start 4 met de pink van je linkerhand en druk ze toets . Ga dan naar je ringvinger , middelvinger en wijsvinger van je linkerhand . Ontdek de brief elke vinger zal maken . Doe dan hetzelfde aan uw rechterhand .
5

Bereik uw wijsvinger op een hand omhoog en naar rechts op het toetsenbord . Vervolgens hebben het te verkennen en naar links . Doe dit aan beide handen , het onthouden van elke letter . De middelste vingers aan elke hand uitstrekken direct boven elkaar aan druk op de " E " en de " I. " De ring en pinky vingers breiden ook boven zichzelf een letter drukt . Oefen dit .
6

Krul je rechter wijsvinger naar beneden naar links en rechts om druk op de " N " en " M. " Oefen curling uw midden, ring en pink vingers van je rechterhand naar beneden naar rechts om hun een teken op elke .
7

Bereik de linker wijsvinger naar beneden en dan naar rechts nogal wat. Dit is de letter " B " Ook deze vinger drukt op de "V " die iets dichter dan de " B " De overige vingers aan de linkerhand drukt hun een aangewezen letter naar beneden en naar rechts. Oefen dit een paar keer .
8

Pak een kinderboek en probeer het typen van de woorden . Kinderboeken zijn vaak repetitief . Herhaling is wat je nodig hebt tijdens je vingers leren de touwen . Praktijk , succes en mislukking zal alles krijgt u om uw uiteindelijke doel van snel typen zonder te kijken naar je vingers .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Frozen Touchpa…
·Hoe maak je een Razer Copperhe…
·Instructie voor het vervangen …
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe maak je een HP Keyboard Cl…
·Hoe je spatiebalk problemen op…
·Wat voor soort Sleutels zijn F…
·Hoe maak je verbinding een Air…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken DVI-naar Sluit een MacB…
·Hoe maak je een Dell 2300 's CPU Upgrade…
·Hoe een muis maken Heb een Louder Klikke…
·Wat is PC2100 DDR geheugen? 
·Hoe Printer Software Uninstall 
·Hoe maak je een NVIDIA GeForce 8400 GS M…
·DDR RAM Definition 
·Hoe maak je een prijs Sun SPARC systeem 
·Hoe een LMU - 713H Met een Sony DRU - 83…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com