Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De instellingen voor Mijn Logitech SetPoint niet langer de
SetPoint- software is een Windows PC gebruikt om te herkennen en te werken met uw Logitech- muis of het toetsenbord . Als het venster SetPoint ontbreekt de " muis " of " toetsenbord" tabs , je hebt geen manier om de instellingen te bekijken of te wijzigen . Gelukkig is dit probleem heeft een eenvoudige oplossing : gewoon de SetPoint-software opnieuw te installeren . Controleer Opnieuw

Voordat u het proces van het verwijderen en opnieuw installeren van de Logitech SetPoint-software te ondergaan , zorg ervoor dat je gewoon niet met uitzicht op de tabbladen die uw hardware-instellingen te tonen . Klik op "Start " en selecteer " Alle programma's . " Open de " Logitech " map , open de map " Muis en Toetsenbord " en klik op " Muis en toetsenbord instellingen . " Kijk voor de tabbladen in de bovenste - rechterrand van het venster SetPoint . Als u niet tabbladen voor uw muis of toetsenbord te zien , sluit u het venster en ga verder met het verwijderen van de software.
Uninstallation

Om een schone installatie te verkrijgen , je moet de bestaande software te verwijderen . Zorg ervoor dat de SetPoint Logitech venster wordt gesloten. Klik op " Start " en type " verwijderen " in het zoekvak aan de onderkant van het menu Start . Selecteer " Add or Remove Programs " onder "Configuratiescherm" in de lijst met resultaten . Klik op ' Logitech SetPoint " in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op " Installatie ongedaan maken . "Als het proces is voltooid , start u de computer .
Installeer
< br >

Plaats de oorspronkelijke installatie-cd die uw muis of toetsenbord vergezeld , als je die nog hebt . Zo niet , ga dan naar " Product Support " pagina van de website van Logitech 's en gebruik een van de vier opties om te bepalen welke apparaten u heeft geïnstalleerd . Download de SetPoint-software die compatibel is met uw apparaat door te klikken op de " Download installatiesoftware, stuurprogramma's , updates en meer " link te klikken op de knop "Download" en vervolgens volgens de instructies .
< Br > Reboot en opnieuw controleren

Herstarten uw computer nadat u de software opnieuw is noodzakelijk om ervoor te zorgen de bestanden van uw besturingssysteem worden bijgewerkt . Zodra de computer is terug op , opent u het venster SetPoint van de " Alle Programma's" lijst en controleer of uw muis en toetsenbord tabbladen zijn nu zichtbaar . Zo ja, gaat u naar het gewenste tabblad om de instellingen bekijken en wijzigen . Zo niet , probeer het verwijderen en opnieuw installeren van de software weer . Als dit het probleem niet oplost , kunt u een defect apparaat .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Over Toetsenbordopdrachten 
·Hoe om te typen op een toetsen…
·Hoe uit elkaar te halen een Mi…
·Een toetsenbord toevoegen aan …
·Hoe kan ik meerdere toetsenbor…
·Wat zijn Sticky Keys op mijn M…
·Hoe je de muisaanwijzer met be…
·Hoe kan ik een Dell 640M Touch…
·How to Get My Computer Keys to…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iPad App Bestand Generee…
·Wat is de grootte van een Gigabyte 
·Problemen met een Hewlett Packard Fax 
·Hoe de SD Card voor de 50G 
·Hoe maak je een DLink Install 
·Hoe maak je een SCSI- controller install…
·Wat is Turbo Unlocker 
·Hoe de scanner Problemen op een All - in…
·Hoe maak je een GE- toetsenbord ontgrend…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com