Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Verlicht toetsenbord Problemen met
Als u regelmatig merkt dat je met behulp van de computer in een verduisterde kamer , kan een verlicht toetsenbord maakt het typen nauwkeuriger en comfortabel voor je. Veel laptops komen nu standaard met deze functie , die het toetsenbord verlicht van onderen , schijnt door de toetsen , zodat u om ze te lezen in alle lichtomstandigheden . Terwijl backlit keyboards nuttig kan zijn , kan een aantal veel voorkomende problemen te frustrerend om te gebruiken totdat goed geconfigureerd te maken . Lichtniveaus

Een veelgehoorde klacht van backlit toetsenbord gebruikers
onvoldoende lichtniveaus . Of het toetsenbord gebruikt een centrale lichtbron , dan wel gebruikt diverse bronnen tot de sleutels licht , soms de verlichting kan ongelijkmatig . Veel toetsenborden standaard een low-light optie om energie te besparen , echter , en je kan in staat zijn om te schakelen van de verlichting aan uw behoeften . Controleer uw handleiding om te bepalen of u de verlichting aan te passen door op een toets , of dat je nodig hebt om de instellingen in de software drivers veranderen om voldoende verlichting te voorzien .
Omgevingslichtsensoren

Veel backlit keyboards , zoals die komen met Apple laptops , gebruiken lichtsensoren om omgevingslicht te evalueren en stel juiste lichtniveaus . Als er stof of vuil blokkeert deze sensoren , kan het echter voorkomen dat uw backlight uit te schakelen of ervoor zorgen dat het licht in te schakelen in ongepaste situaties , aftappen van uw batterij . Controleer uw lichtsensor , meestal gemonteerd in de buurt van de camera boven op je scherm , om ervoor te zorgen is het duidelijk en goed functioneert . Als de automatische lichtsensor kiest een backlight instelling die je voelt is ofwel te donker of te licht voor uw doeleinden , kunt u echter altijd uitschakelen van de functie in uw toetsenbord opties en handmatig regelen van het lichtniveau .
< br >
kabelverbinding

Als verlicht toetsenbord van uw laptop weigert te verlichten onder alle omstandigheden , kan het de schuld van een losse of onjuist aangesloten kabel zijn. Typisch , backlit keyboards beschikken over maximaal drie aansluitingen : een voor het toetsenbord , een voor de trackpad en om stroom te voorzien voor de verlichting . Het licht connector is vaak omkeerbaar , en loskoppelen die kabel , het wegknippen en opnieuw aan te sluiten kan het opnieuw inschakelen van verlichting van uw toetsenbord . Raadpleeg uw handleiding voor uitgebreide instructies voor het verwijderen van het toetsenbord en veilig toegang tot deze connectoren . Merk op dat u de garantie van uw computer teniet kan doen door het uitvoeren van reparaties zelf .
Desktop toetsenborden

Laptop eigenaren
zijn niet de enige gebruikers die kunnen profiteren van backlit keyboards . Veel verschillende backlit modellen zijn beschikbaar voor desktop-pc's , en zijn net zo eenvoudig te installeren als andere USB-toetsenbord opties . De achtergrondverlichting mogelijk niet kunnen functioneren , maar als je het toetsenbord in een oudere USB 1.1 connector te steken , als de oudere standaard niet compatibel met de huidige hardware kunnen zijn . Als u het toetsenbord aan te sluiten via USB 2.0 en het licht nog steeds niet goed , probeer dan het bijwerken van de keyboard drivers via de website van de fabrikant om de juiste functie te herstellen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De usb numeriek toetsenbord we…
·Hoe maak je een HP draadloze m…
·Hoe de Top F toetsen uitschake…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe je de Home-toets uitschake…
·Hoe je Logitech Cordless Toets…
·Hoe maak je een TouchPad activ…
·Hoe de Logitech USB Mouse Run …
·De Dell E310 laadt niet de USB…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS-wachtwoord Unlock op de HP P…
·Hoe te Tap uitschakelen om te klikken op…
·Alternatieven voor een XPS M1730 
·Hoe kan ik muziek invoegen Van een Flash…
·Mijn Officejet Pro 7780 Zal niet op Cart…
·Hoe je het Kanaal in een draadloze muis …
·Hoe maak je een PC - gebaseerde DVR 
·Hoe maak je een USB harde schijf 
·Hoe te beginnen Mijn Systeemherstel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com