Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Sluit uw Wireless Mouse
Een draadloze muis werkt op batterijen en kan komen in een van de twee belangrijke soorten : RF en Bluetooth . De RF-apparaat werkt door de oprichting van radio- communicatie met een ontvanger - ook wel een transceiver of dongle - die wordt aangesloten op de USB -poort . Moderne ontvangers zijn klein , nadat u de stekker in een, het enige zichtbare deel ziet eruit als een kapje over de haven . Een Bluetooth-muis is een computer met een ingebouwde Bluetooth -ontvanger . Instructies
Installeren van een draadloze muis met een USB-ontvanger
1

Draai de muis over en zoek het batterijcompartiment . Verwijder het deksel van en plaats het vereiste aantal accu's , met aandacht voor de aangegeven positieve en negatieve aansluitingen . Kopen van 2

Sluit de draadloze ontvanger aan op een vrije USB- poort op uw computer . Als uw draadloze muis heeft een schakelaar , zet deze op de stand "Aan" .
3

Plaats installatieschijf van de fabrikant , indien beschikbaar , in het schijfstation van de computer . Volg de instructies op het scherm om de benodigde software en drivers te installeren . Als er geen installatie schijf beschikbaar is, op zoek naar de meest recente versie van het apparaat - driversoftware op de officiële website van de fabrikant .
4

Zoek de sync knop aan de onderzijde van de draadloze muis , indien van toepassing . Volgens specifieke instructies van de fabrikant , houdt u de de sync knop voor de gewenste duur van de muis met de computer koppelen en draadloze ontvanger . Sommige draadloze muizen niet het gebruik van een sync- knop nodig en automatisch verbinding met de USB-ontvanger .
Installeren van een draadloze Bluetooth- muis
5

Verwijder het deksel van het batterijcompartiment van de onderkant van de muis en plaats nieuwe batterijen in het compartiment . Zet de schakelaar op de muis naar de " On " positie .
6

Plaats installatieschijf van de fabrikant , indien beschikbaar , in het schijfstation van de computer . Volg de instructies op het scherm om de benodigde software en drivers te installeren . Als alternatief kunt u surfen naar de officiële website van de fabrikant om de meest recente software en drivers voor uw muis te downloaden .
7

Druk op de Windows- toets op uw toetsenbord om het menu Start te openen . Markeer de " Apparaten en printers " vermelding in het Start Menu met behulp van de pijltjestoetsen . Druk op de " Enter " -toets om de Windows Apparaten en printers -menu te openen . De " Tab " -toets

Druk op 8 om de "Add a Device " knop te markeren. Druk op de " Enter " -toets om de lijst met apparaten te openen .
9

Gebruik de pijltoetsen om de Bluetooth-muis te markeren in de lijst met apparaten . Druk op de toets " Enter " om de draadloze muis installeren en activeren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Wat is een Laser Mouse ? 
·Hoe maak je een Playstation 2 …
·Hoe Set Up Logitech Mouse Butt…
·Hoe de batterij verwijderen op…
·Hoe te Touchpad uitschakelen M…
·Gelijkenis & Verschillen van e…
·Sneltoetsen creëren 
·Hoe maak je een Bluetooth Mous…
·Hoe USB Mouse converteren naar…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe kunt u uw iPad Reset 
Hoe om uw iPad te beschermen 
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
  Hardware Articles
·AMD Athlon II X4 630 Specs 
·Hoe Vergelijk Dual Processor & 2 Quad Pr…
·Hoe te configureren PRI - RAID1 op P4P80…
·How to Get My Denon Dock te communiceren…
·Hoe Memory Toevoegen aan een Entourage 
·Hoe maak ik Evalueer een Epson V700 flat…
·Zelfgemaakte Laptop Protector 
·Waarom wordt mijn DVD-speler Need a Rewr…
·Hoe maak je een RC battlebot Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com