Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te configureren PRI - RAID1 op P4P800 Deluxe
De Asus P4P800 - Deluxe moederbord was een populaire Intel socket 478 product dat is nog steeds in gebruik . Hoewel de specificaties niet overeenkomen huidige verwerking krachtpatsers , de architectuur is nog steeds relevant voor data boerderijen en mediaservers . Het vermogen van de P4P800 - Deluxe om RAID0 te creëren , RAID1 en RAID0 +1 arrays is met name relevant voor de moderne toepassingen . Voor een maximale beveiliging van gegevens , kunt u de P4P800 - Deluxe gebruiken om een ​​RAID1 array die uw opgeslagen gegevens zullen spiegelen over twee schijven te creëren . P4P800 - Deluxe moederbord , Windows XP , voeding met 2 beschikbaar : Wat je
Promise Fastrak 378 RAID- driver voor Windows XP
WinZip
Blank, geformatteerde diskette
Computer met de volgende specificaties nodig SATA -kabels , 2 open 3,5 " bays voor harde schijven , floppy drive Pagina 2 SATA harde schijven van hetzelfde merk en model Pagina 2 SATA datakabels
Toon meer instructies
Maak de RAID Driver floppy schijf
1

Plaats de lege , geformatteerde diskette in uw diskettestation . Start Windows Verkenner . Navigeer naar de Fastrak " \\ 378RAID " map op uw harde schijf . kopen van 2

Dubbelklik op MakeDisk.exe om de RAID disk creator te lanceren de Asus Image-bestand Extractor loopt de " Drive " standaard de A : . . . " Extract " drive

klik 3 de diskette wordt gemaakt . Als deze is voltooid , klikt u op "Quit ".
4

Werp de diskette en label het ' Promise RAID driver " voor later gebruik .
Attach de drives en configureren van het BIOS

vermogen 5 van de computer . Als de computer is uitgeschakeld , trekt u het netsnoer en wacht 15 seconden om ervoor te zorgen dat alle stroom is uitgeschakeld , inclusief standby-vermogen .

6

Open uw zaak . Monteer de de 2 SATA-schijven in de open 3.5 " bays voor harde schijven . Aandrijvingen aansluiten aan de 2 SATA poorten op het ondereinde van het moederbord met de SATA datakabel. Sluit de SATA voedingskabels van uw voeding aan de harde schijven . Sluit de zaak .
7

Voer de BIOS . Bevestig het netsnoer en druk op de knop op de computer . Wacht 2 seconden en druk op de " Delete "-toets om de BIOS- setup te gaan .
8

inschakelen Promise RAID in het BIOS . Navigeer naar "Advanced " en vervolgens naar " Onboard Devices Configuration " en druk op ' Enter '. Stel de Onboard Promise controller op " Enabled " en de Operating Mode naar " RAID . " Hit F10 om de BIOS- instellingen op te slaan en af te sluiten . Druk op "Enter " om te bevestigen . De pc wordt opnieuw opgestart .
Maak de Array
9

Terwijl de computer wordt opgestart , zal het u vragen om op " CTRL + F " om de RAID- configuratieprogramma activeren . Druk op " Ctrl + F " zodra u het bericht . De " FastBuild " offline Promise RAID Configuration Utility begint .
10

Gebruik het hulpprogramma FastBuild om een RAID-array maken . Druk op " 1 " om Auto Setup te kiezen .
11

Druk op de pijl omhoog om naar het krijgen " Optimaliseren Array voor" veld aan de bovenkant , en druk op de spatiebalk totdat het zegt het nut toont "Security . " Dit zal een gespiegelde array ( RAID1 ) te creëren .
12

Kies " Alleen maken . " Als deze is voltooid , zal het reageren met het bericht , " Array is gemaakt . " Druk op " ESC " om de pc weer opnieuw op te starten .
Driver installatie

Boot 13 ​​het systeem naar Windows .
14

Als Windows XP doet de drivers niet installeren standaard , voer dan de volgende :

In de wizard Hardware , kies "Installeren vanaf een specifieke locatie " en klik op "Volgende . "

Selecteer " Ook op deze locatie " en zorgen voor enige andere keuzes zijn niet geselecteerd . In het venster , voert u " A : "

Insert de Promise RAID driver diskette

Klik

De RAID drivers zijn geïnstalleerd

Klik op ' Voltooien '.

door naar de volgende sectie .
15

Als Windows XP heeft de drivers installeren standaard , moet u deze vervangen door de Fastrak 378 chauffeurs . Voer de volgende stappen uit :

Open Apparaatbeheer van Windows

Klik op het menu 'Beeld' en kies . " Apparaten op verbinding . " Vouw de "PC " en " PCI-bus " items . Vindt de eerste " Standard PCI Bridge" of "Intel ( R ) 82801BA/CA PCI Bridge . "

Onder de brug zal een " RAID Controller " of " WinXP Promise FastTrak " apparaat. Rechtermuisknop op de controller apparaat en klik op 'Update Driver . ' De "Hardware Update Wizard " zal lanceren .

Selecteer " Installeren van lijst of specifieke locatie ( geavanceerd) " en klik op "Volgende . "

Selecteer " Niet zoeken , zal ik kiezen voor de driver te installeren " en klik op" Volgende . "

klik op " Have Disk "

Insert de Promise RAID driver diskette .

Onder " bestanden van fabrikant kopiëren van " , kiezen voor de " A : " drive . Klik op "Bladeren " en navigeer naar de map driver . Navigeer naar beneden de boom in de " 378RAID \\ WinXP " submap en selecteer het fasttx2k.INF bestand . Klik op " Open" en klik op " OK . " Klik op " Next . " Als de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd , klikt u op ' Voltooien '.

Herstart de computer .
16

Uw 2 SATA-schijven
zijn nu geïnstalleerd en geconfigureerd als een enkele schijf die de gegevens zullen een afspiegeling van beste bescherming . Als een schijf uitvalt , zal de tweede schijf nog steeds alle gegevens bevatten .

Als je gewend gloednieuwe schijven op uw array te maken , zal uw array niet weergegeven in het venster Deze computer tot je partitie en formatteren .

Open het Configuratiescherm en open Systeembeheer . Selecteer Computerbeheer en klik op " Schijfbeheer " aan het nieuwe station identificeren. Nu formatteren en partitioneren van de schijf naar uw eigen specificaties .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de Western Digital My Book…
·Het ontsluiten van de AMD Phen…
·Mijn Lite - On DVD - RW Shw - …
·Wat kunt u niet Raak wanneer u…
·Hoe maak je een computer Runni…
·Hoe kan ik een INV File in MyI…
·Hoe maak je een computer Joyst…
·Structuur van een lineaire Pip…
·Beperkingen van Intel Hyper - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hewlett Packard Scanner Psc 1210V Instal…
·Handmatig Zet een CPU Fan in een Averate…
·Wat voor soort webcam te gebruiken voor …
·Hoe kan ik een Stuck Cursor Fix 
·Capaciteit van Megabyte Vs . Gigabyte 
·Hoe te verbinden Blu - Ray naar een draa…
·Hoe maak je een Flash BIOS Backup maken 
·Hoe maak je een Gigaware Optical Mouse R…
·Hoe maak je verbinding een PCMCIA -kaart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com