Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De usb numeriek toetsenbord werkt niet op mijn bureaublad
Een numeriek toetsenbord randapparaat is een eenvoudig apparaat dat zou moeten werken meteen , zonder veel of enig werk van uw kant . Wanneer een numeriek toetsenbord doet stoppen met werken of gewoon nooit werkt helemaal niet, meestal het probleem is een van een aantal veel voorkomende problemen , en vaak kan je het probleem in een paar minuten te verhelpen . Computer opnieuw opstarten

Een van de meest elementaire stappen voor probleemoplossing op een computer wordt het systeem te herstarten . Dit kan duidelijk uit fouten die verschijnen en is vaak een belangrijke stap bij de installatie van nieuwe hardware , zoals een numeriek toetsenbord . U moet de computer normaal opgestart, en kijk of het apparaat begint goed werkt .
Connections

Een eenvoudige stap in het oplossen van problemen is het controleren van verbindingen van het keypad . Je moet ervoor zorgen dat de USB- kabel goed is aangesloten op de USB- poort op uw computer , en als het dan nog niet werkt , moet u proberen een andere USB -poort . Als het toetsenbord begint te werken dan kan het eerste USB -poort defect .
Onverenigbaarheid

In zeldzame gevallen kan het apparaat compatibel met nieuwere besturingssystemen zoals zijn Windows 7 . Typisch een apparaat zo simpel als een numeriek toetsenblok zullen werken op elk modern systeem , maar om zeker te zijn moet je controleren de Windows 7 Compatibility Center ( zie bronnen ) . U kunt de site zoeken naar de naam van uw toetsenbord en kijk of het is opgenomen . Als het wordt vermeld als onverenigbaar , dan zul je nodig hebt om het te vervangen of te gebruiken op een ouder systeem . Als het helemaal niet in de lijst voorkomt , is er nog een goede kans dat je kunt krijgen om te werken .
Drivers

De computer gebruikt software genaamd " drivers " te communiceren met de hardware , met inbegrip van uw numerieke toetsenbord . Een van de meest voorkomende problemen met de hardware op een computer is verouderde drivers , dus u moet controleren voor nieuwe. De eenvoudigste manier om te controleren of er nieuwe drivers is om te klikken op de knop Start , typ " Windows Update " en klik op de update nut wanneer het verschijnt . Klik op " Check for updates " in het nut en wacht tot Windows om te zoeken naar updates . Als u niet updates voor uw toetsenbord in de " Belangrijk " of " Optional " tabs te zien , dan kunt u de support sectie van de website te controleren naar fabrikant van het keypad . U kunt bijgewerkte drivers te vinden er zijn die je kunt downloaden en installeren .
Defecte hardware

Als u stuurprogramma's , compatibiliteit en aansluitingen hebt gecontroleerd , maar het toetsenbord nog steeds niet werken op de computer , het probleem is waarschijnlijk een hardwarefout , waardoor het toetsenbord zal moeten worden vervangen . Als het apparaat nog onder de garantie , dient u het terug naar de winkel je het gekocht voor een vervanging of terugbetaling . Anders moet je koopt gewoon een vervanging voor het.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe om te weten Als Caps Lock …
·Instructies over de Logitech V…
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe de Franse Brieven Get op e…
·Basic Mouse Technieken 
·Hoe kan ik een Dell Inspirion …
·Symbolen gebruiken Keyboards 
·Hoe te openen een Logitech MX5…
·Hoe te PRT SCRN activeren 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe USB Thumb drives formatteren van DOS…
·Hoe een BIOS Chip Flash 
·Hoe kan ik een Alphacool LCD scherm Red …
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Wat is Switching Mode Power Supply ? 
·HP un2400 mobiele breedband module confi…
·Hoe te installeren van een I /O Shield 
·Hoe je CPU Fans Install 
·Hoe naar Mount een Tablet PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com