Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Symbolen gebruiken Keyboards
Toetsenborden kunnen produceren honderden verschillende symbolen , hoewel de meeste van hen zijn niet zichtbaar op het toetsenbord zelf . Sommige van deze symbolen zijn onderdelen van de taal , terwijl anderen duiden wiskundige concepten , de valuta's van verschillende landen of notenschrift . Door te leren hoe je deze symbolen te produceren , zult u in staat om vrijwel elk idee te geven met het toetsenbord van uw computer . Tilde

De tilde sleutel ligt in de linkerbovenhoek , onder de Esc-toets en boven de Tab-toets . Met deze toets kunt u de de " ~ " symbool te maken , evenals de "` ' graf symbool . De tilde toets wordt gebruikt bij het ​​Linux- besturingssysteem, zowel als symbool voor het huis van een gebruiker , en een bestand dat is een duplicaat van een ander bestand aan te duiden . U kunt ook de tilde toets vaak gebruikt in diverse programmeertalen . Je zou het accent grave symbool gebruiken bij het typen in het Grieks , Nederlands, Italiaans , Vietnamees Noorse en Welsh . Net als de tilde symbool , wordt het ook vaak gebruikt in programmeertalen .
Numbers One Through Negen

U kunt een symbool maken met elk van de categorieën aan de bovenkant nummers van het toetsenbord door het ingedrukt houden van de Shift- toets ingedrukt terwijl u op een cijfertoets . Het symbool dat ieder aanbiedingen boven het nummer van de toets wordt weergegeven . De meeste hiervan worden gebruikt voor wiskunde, terwijl de " 1 " en "7" zijn gebruikt bij het schrijven . De " 2 " symbool key 's , "@ ", is het meest geassocieerd met het internet en betekent " op . " Je kunt het gebruiken als steno in instant messaging gesprekken .
< br >
Mathematics

Het toetsenbord heeft een aantal toetsen die u kunt gebruiken in wiskundige notatie . De meeste van deze symbolen op het toetsenbord , die aan de rechterkant . Deze symbolen zijn de " /" toets , de toets " * " , de toets " + " , de " - " -toets en de toets " . " . Gebruik de toets " * " voor de vermenigvuldiging en de toets " /" voor de divisie . Gebruik de " . " Om decimalen te duiden . Als u nodig hebt om nummers wikkelen tussen haakjes , houdt u " Shift ", druk daarna op " 9 " voor het haakje en " 0 " voor rechts .
Alt Codes
< br >

Om een ​​verscheidenheid van symbolen die niet evident op het toetsenbord zijn gemaakt, kunt u de toets " Alt " in combinatie met een numerieke code gebruiken . Houd de toets " Alt " ingedrukt terwijl het invoeren van een numerieke code in via het toetsenbord. Bijvoorbeeld , om de " â " symbool te maken , gebruikt u de cijfercode " 131 . " Om de " § " symbool te creëren , gebruik de code " 789 . " Honderden symbolen beschikbaar die u kunt maken op deze manier .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je de sleutels vervangen o…
·Hoe een Grillige Mouse Fix 
·Logitech Mouse Ergomatic instr…
·Hoe Computer Mice Reinig 
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe je sneltoetsen activeren o…
·Hoe een muis aanwijzer Ontwerp…
·Razer Copperhead muis oplossen…
·Hoe de Cursor te maken Als u H…
  Related Articles
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Hoe kan ik muziek uploaden naar een iPad…
Hoe je foto's uploaden van een pc naar e…
Hoe maak je een iPad gebruiken AT & T Co…
Hoe te Bookmark behulp Nook op de iPad 
Hoe te verwijderen Met Keynote op de iPa…
Hoe te MegaVideo Get te spelen op een iP…
  Hardware Articles
·Hoe een OfficeJet D145 Problemen 
·Hoe je DSL splitter installeren 
·Hoe maak je toe aan een U3 Drive 
·Hoe kan ik een printer Head Ontstopt 
·Toetsenbord verwijderen op een Toshiba T…
·Hoe maak je een tweede SATA harde schijf…
·Hoe maak je een grafiek met een grafisch…
·Hoe los ik een slecht blok op een NTFS- …
·Hoe te controleren of RAM Werkt 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com