Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn Laser Mouse Houdt Stalling
De muis is de primaire invoerapparaat dat u gebruikt om uw computer te bedienen . Als de aanwijzer afslaat wanneer u probeert om het te verplaatsen , het maakt de computer heel moeilijk te gebruiken . Een lasermuis werkt door schijnt een laser tegen een oppervlak om beweging te volgen . Hoewel grillige pointer gedrag meestal kan worden herleid tot een probleem met de laser of de muis oppervlak , dit zijn niet de enige mogelijke oorzaken . Pointer Speed ​​

U kunt de snelheid van de muisaanwijzer in Windows te controleren . Als de snelheid te laag is ingesteld , kan het lijken alsof de aanwijzer kraampjes omdat het beweegt slechts een korte afstand wanneer u de muis beweegt . Om de aanwijzer snelheid te verhogen , opent u het menu Start en selecteer " Configuratiescherm . " Klik op " Hardware en geluiden " en klik vervolgens op " Muis " onder de " Apparaten en printers " kop aan de bovenkant van het venster . Het venster " Eigenschappen voor Muis " verschijnt . Klik op het tabblad " Opties voor de aanwijzer " aan de bovenkant van het venster en sleep de schuifregelaar onder " Motion " naar rechts totdat de aanwijzer snelheid verbetert . Klik op "OK . "
Reflecterend Oppervlak

Een lasermuis kan moeite bijhouden beweging op reflecterende of glanzende oppervlakken . Als u met uw muis op een glazen of glanzend gepolijst bureau te gebruiken , zet de muis op een boek of een vel papier en zien of de prestaties verbeteren . Als de muisaanwijzer niet meer kraampjes wanneer u probeert om het te verplaatsen , koopt een muismat .
Wireless Mouse Issues

Een draadloze muis maakt gebruik van radio -technologie te doorgeven locatiegegevens naar een ontvanger , meestal aangesloten op een van de USB poorten van de computer . Radio-uitzendingen zijn onderhevig aan interferentie van andere apparaten ; denk items zoals draadloze telefoons en WiFi-routers in de onmiddellijke nabijheid van de muis of de ontvanger niet te plaatsen. Als het gebied vrij is van items die storingen kunnen veroorzaken , de batterij van de muis vervangen of opladen en druk op de knop " Connect " om de verbinding tussen de muis en de ontvanger te herstellen .
Cleaning
< br

Stof en vuil > kunnen verzamelen op de lens van een lasermuis en voorkomen dat het volgen van bewegingen nauwkeurig . Schakel de muis uit, verwijder de batterij of ontkoppel de USB- kabel aan op de mogelijkheid om te kijken naar de laser te voorkomen . Voeg een kleine hoeveelheid alcohol op een wattenstaafje en gebruik deze om zorgvuldig te ruimen het puin .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Scroll Zonder de Trackb…
·Wat is het Woord Qwerty gebrui…
·Hoe je Typ een alfanumerieke n…
·Hoe te Soda Van Schoon een lap…
·Mijn Dell Inspiron 4150 Muis &…
·Hoe Enkele Key installeren op …
·De beste manieren om een toets…
·Hoe de Logitech MouseWare Driv…
·Hoe maak je een GE 688 12 Wire…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 3380 Reset 
·Hoe een BIOS Laptop bijwerken 
·DIY Mount voor een laptop 
·Hoe kan ik een Blu - ray-brander op een …
·Alles wat u nodig hebt om een PC te bouw…
·Hoe te Galerij In iWeb 
·Electronic Verwijdering & Recycling Cent…
·Hoe maak je een processor underclock 
·Hoeveel lettertypen kan uw Apple Font Bo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com