Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord werkt niet
Verkocht voor het Windows XP -en Vista-besturingssystemen , de Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord bood de belangrijkste functionaliteit van een toetsenbord van de computer in een handige draadloze ontwerp . Niet meer verkocht nieuw op het moment van deze publicatie , deze toetsenborden zijn voorzien van eenvoudig "plug - and- play " -aansluiting en geen aparte software voor basiswerking niet nodig . Door zijn eenvoudige installatie , eventuele functionele problemen ervaren met de Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord meestal voort uit communicatie of problemen met de stroomtoevoer . Controleer Connections

Uw Labtec draadloos 800 toetsenbord werkt door het ontvangen van informatie en instructies van een mini - ontvanger aangesloten op uw computer of laptop via een USB -poort . Controleer de aansluitingen van de verlengkabel van de ontvanger om ervoor te zorgen dat ze niet los zijn gekomen .
Verplaats de ontvanger

De mini - ontvanger voor uw Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord zal niet goed werken als zij tegenkomt elektrische interferentie . Zijn verlengkabel kunt u de ontvanger dicht genoeg bij het ​​draadloze toetsenbord te lokaliseren om deze te bedienen, maar ver genoeg van andere elektrische apparaten om de kans op storing te verminderen . Zorg ervoor dat de mini - ontvanger is ver genoeg van andere elektronische apparaten , zoals televisies , computermonitoren en radio's om interferentie te voorkomen . Metalen oppervlakken kan ook storingen veroorzaken . Verplaats de mini - ontvanger aan op een locatie die niet in de buurt van metalen objecten .
Re -Sync met ontvanger

De Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord kan ophouden te functie als de communicatie met de mini - ontvanger wordt onderbroken . Om verbinding opnieuw te maken , druk op de " Connect " knop op de mini - ontvanger , druk dan op de " Connect " knop aan de onderkant van het toetsenbord binnen 10 seconden .
Verander de batterijen

Een kleine LED waarschuwt wanneer de resterende twee AA-batterijen uw Labtec Wireless Desktop 800 toetsenbord is bijna leeg . Als deze LED knippert , heb je ongeveer twee uur batterijduur blijft . Vervang de batterijen door twee nieuwe AA- batterijen , en sluit het toetsenbord opnieuw aan op de mini - ontvanger . Het LED lampje is aan de rechterkant van het toetsenbord , boven de " Num Lock " -toets op de bovenste rij van het toetsenbord .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Het draadloze toetsenbord werk…
·Hoe maak je een VAIO toetsenbo…
·Verschil tussen ABC & Qwerty T…
·Hoe muziek Toetsenbord Sticker…
·Hoe jezelf trainen om sneller …
·Hoe een muis installeren op ee…
·Mocht U Turn Off Your Cordless…
·Hoe een muis converteren naar …
·Laptop toetsen niet werken met…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
Verbinding maken met uw bureaublad met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
  Hardware Articles
·Hoe printer cartridges Store 
·Hoe te installeren SCSI schijven 
·USB naar Serieel protocol 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4L4ML Postscr…
·Hoe Hook Up a Bar Code Scanner op de com…
·Hoe je CD's overbrengen naar een harde s…
·Hoe u uw oude laptop computer Verkopen 
·Specificaties van Eiki LC - NB1U Project…
·Wat is een laptop Jumperkabel ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com