Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mocht U Turn Off Your Cordless Laser Mouse wanneer u Afsluiten of sluimerstand van de computer
Draadloze muizen kunnen eenvoudig wissen draad Houd uw bureau , maar hun onafhankelijkheid komt op een prijs ? - Namelijk het gebruik van batterijen om de macht . In tegenstelling tot de bedrade muizen , betekent dit dat draadloze muizen onafhankelijk worden aangedreven en moet worden ingeschakeld en handmatig uit . Als zodanig , rijst de vraag of het zinvol is de draadloze muis uit te schakelen wanneer de computer wordt afgesloten , winterslaap of niet in gebruik . Er zijn een paar redenen om te overwegen het uitschakelen van uw muis wanneer het niet in gebruik is. Accu Behoud
p De meest voor de hand liggende reden dat de draadloze muis uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is om de batterij te sparen. Draadloze muizen rekenen op een batterij als stroombron . Deze batterij blijft voor de voeding van de muis , zelfs nadat de computer is uitgeschakeld , wat betekent dat de muis in wezen wordt verspilt zijn batterij . Afhankelijk van het type muis , kan dit uiteindelijk moet u de batterijen vervangen of opladen hen. Afsluiten van uw muis tussen gebruik verlengt de tijd tussen het vervangen van batterijen of opgeladen , die uiteindelijk kunnen besparen u een kleine hoeveelheid geld .
Winterslaap Verstoring

Als u uw zetten computer in de slaapstand in plaats van het volledig uitschakelen , zodat uw muis op laat een kans om die winterslaap verstoren . Iets dat per ongeluk zou kunnen verschuiven van de muis , van een trilling tot een bult , kan mogelijk de computer opnieuw opstarten . Optische draadloze muizen met heldere bodems vormen ook de mogelijkheid van de muis reageert op licht passeren door de bodem , of er beweging of niet . Het uitzetten van uw muis voorkomt dat het eventueel een winterslaap computer opnieuw op te starten .
Energiebeheer

Als u de muis op moet houden , kunt u de computer zo configureren dat de muis de slaapstand niet zullen onderbreken . Van de metro -menu in Windows 8 met de rechtermuisknop op in de linkerbenedenhoek van het scherm en selecteer "Device Manager . " Vanaf hier selecteert u " Muizen en andere aanwijsapparaten , " dubbelklikt u op de rechtermuisknop en selecteer de " , tabblad Energiebeheer " uit het raam resulterende Eigenschappen. Vanuit dit tabblad kunt u het vinkje uit het selectievakje voor ' Dit apparaat mag de computer uit de sluimerstand . "Dit betekent dat je nodig hebt om een ander apparaat te gebruiken , net als het toetsenbord of de slaapstand of uit-knop op de computer zelf , om de computer uit de slaapstand opnieuw .
overwegingen

Afhankelijk van het type van de draadloze muis die u gebruikt , zullen de kostenbesparingen van het uitschakelen van de muis waarschijnlijk op zijn best minimaal . Ondanks dit, is het een besparing toch en de kleine ongemakken van het draaien van de muis uit en veel minder dan die van het moeten constant vervangen of opladen batterijen zal zijn . Het verlaten van uw draadloze muis loopt voortdurend kunnen ook extra slijtage of druk op het apparaat te maken , eventueel inkorten van zijn operationele levensduur .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De verschillen tussen een Opti…
·Hoe PC Keys Hechten aan keyboa…
·Hoe kan ik een HP Wireless Rec…
·Bluetooth Mouse Feiten 
·Hoe maak je een Logitech Track…
·Hoe maak je Superscript op een…
·Hoe kan ik een laptop Touchpad…
·Hoe te Muistoetsen wijzigen 
·Ergonomische computer muis Typ…
  Related Articles
Het automatisch laden een iPad ? 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad te zetten in een te…
Hoe te Schakel 3G voor Ipad 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Het automatisch laden van de Pop-Up Bloc…
  Hardware Articles
·De specificaties voor een Optiplex GX270…
·Hoe een Sound Device installeren in een …
·Hoe kan ik een Acer laptop toetsenbord v…
·Hoe te Refill Canon MP270 Inkt 
·Hoe maak je een SATA-kabel te verwijdere…
·Protocol voor HBSS 
·Hoe te Inspiron 1520 Memory Upgrade 
·Hoe te openen een Seagate External 500GB…
·Hoe maak je een computer Processor Speed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com