Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe kan ik prestaties op een Trackball Mouse Verbeter
Terwijl een trackball voordelen kunnen hebben meer dan een gewone muis , krijgt het aan de manier waarop je het nodig hebt om te presteren duurt vaak een paar minuten van maatwerk . U kunt Windows- instellingen voor de muis gebruiken om een ​​trackball aanpassen , maar u kunt betere resultaten krijgen als u de software die door de fabrikant van de trackball te gebruiken . Omdat de bal is op de top , de trackball moet ook meer schoonmaak dan een gewone muis om de prestaties op een optimaal niveau te houden . Voor een draadloze trackball , kan interferentie met Bluetooth -signalen ook van invloed op de prestaties , net als bij elk ander Bluetooth-apparaat . Instructies
Windows Muisinstellingen
1

Verplaats de cursor naar de linker benedenhoek van het scherm . Rechtsklik op het bureaublad en selecteer vervolgens " Configuratiescherm . " Type "muis " in het veld "Zoeken " en klik vervolgens op de optie "Muis" . Hiermee opent u het venster Eigenschappen voor Muis . Kopen van 2

Klik op de "Switch Primaire en secundaire knop " optie om te schakelen wat de knoppen worden gebruikt voor het op de trackball .
3

Sleep de " snelheid " schuif om de dubbelkliksnelheid te passen voor de trackball .
met behulp van de fabrikant software
4

Installeer de software die is ontworpen voor uw trackball als u dat nog niet hebt gedaan . Bezoek de steun van de fabrikant website om te zien of er een update beschikbaar is voor uw trackball en het besturingssysteem van de computer . Fabrikanten zoals Logitech routinematig bijwerken van de software voor hun trackballs . Updates fix vaak bekende problemen met eerdere versies van de software , evenals tred houden met veranderingen in besturingssystemen en browsers .
5

Start de software en kijk naar de opties beschikbaar zijn voor de knoppen op de trackball . Bijvoorbeeld , kan het gemakkelijker voor u om de rechter en linker muisklik op de linker of rechter muisklik schakelen of te veranderen om de knoppen te scrollen en gebruik vervolgens de scroll -knoppen voor links en rechts klikken .
6

Experimenteer met verschillende instellingen van de knop totdat u bepalen welke geeft u de beste prestaties . U kunt de instellingen terug naar de standaardwaarde als je niet van de wijzigingen die u hebt gemaakt .
Reinigen en problemen oplossen
7

Reinig de trackball op een regelmatige basis . Stof en vuil kan zich ophopen op de bal en krijgt eronder ingediend , interfereren met het vermogen om de cursor te bewegen soepel over het scherm . Op de meeste modellen kunt u de bal te verwijderen . Veeg de bal met een schone, droge doek en schoon stof van binnen zijn stoel met een spuitbus met perslucht verkrijgbaar bij de meeste computer-en elektronicawinkels.
8

Houd een duidelijk signaal tussen de trackball en de Bluetooth-adapter als u gebruik maakt van een draadloze trackball . Metalen , met inbegrip van de computer zaak , kan interfereren met Bluetooth -signalen , zodat de trackball kan beter presteren als u een USB -poort te gebruiken op de voorkant van de computer voor de Bluetooth-adapter van de trackball . Hout heeft een lage interferentie potentieel , maar gips en beton kan veel storing veroorzaken .
9

Vervang de batterijen van de draadloze trackball als het begint te slaan of traag te reageren . In het algemeen , kunnen batterijen gaan tot 18 maanden in een trackball , maar dit is afhankelijk van uw dagelijks gebruik .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Logitech V220 …
·Hoe maak je een Locked out toe…
·Hoe maak je een Wireless Optic…
·Hoe de Microsoft Wireless Mous…
·Hoe maak je een Lenovo laptop …
·Expert Mouse Trackball Gebruik…
·How to Set Up Sneltoetsen op e…
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe te wijzigen Van QWERTY tot…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een dataprojector en een digitale…
·Typen oefeningen 
·De specificaties van de Radeon 9600 
·Hoe maak je een I - Mark V80i Controller…
·Hoe maak je verbinding met een USB-harde…
·Hoe je naar de BIOS op een Aspire 
·Hoe kan ik compatible HP 96 en 97 inktca…
·Wat is een Eide Drive ? 
·Hoe maak je een FTP configureren op SBS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com