Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Optiplex GX270 herkent mijn USB-toetsenbord
De Dell OptiPlex GX270 wordt geleverd met twee universele seriële bus -poorten aan de voorzijde en zes Universial seriële bus -poorten aan de achterzijde . Windows XP en het Basic Input /Output System - een software die de hardware van het systeem bij het opstarten wordt geïnitialiseerd - de controle van de USB- instellingen op de OptiPlex GX270 ; zowel de BIOS en het besturingssysteem kan invloed hebben op de prestaties van de USB-poorten . De OptiPlex GX270 moet een USB-toetsenbord te detecteren zonder kwestie , als het systeem niet voldoet aan de peripheral component detecteren , het besturingssysteem of de BIOS-instellingen zijn het meest waarschijnlijk in gebreke is gebleven . Hardware Setup

High - end USB-toetsenborden , zoals gaming keyboards , vereisen de volledige overdracht snelheid die een directe USB 2.0- verbinding biedt . Als de USB-toetsenbord is aangesloten op een USB-hub - een onderdeel dat extra USB-poorten toevoegt aan een pc - de OptiPlex GX270 kan falen om het toetsenbord te detecteren . Het toetsenbord rechtstreeks op de voorste USB- poorten op de computer moeten problemen met vertraagde gegevensoverdracht te lossen . Als OptiPlex GX270 faalt nog steeds aan het randapparaat te detecteren , sluit u de component aan de achterkant poorten - . De uitbreidingskaart dat de voorste poorten zijn aangesloten op had kunnen komen los van het bedieningspaneel kabel dat het aansluit op het moederbord
< br >
Device Driver

Windows XP vereist software genaamd apparaten chauffeurs met elkaar kunnen communiceren hardware component - inclusief randapparatuur - verbonden met de OptiPlex GX270 . Als het stuurprogramma voor de USB-toetsenbord niet is geïnstalleerd op Windows XP , zal het toetsenbord niet werken . De meeste toetsenborden moet automatisch werken nadat u deze aansluit op de OptiPlex , maar voor high - end toetsenborden , kan het nodig zijn om specifieke software te installeren op de PC voor Windows XP om het apparaat detecteren . In zeldzame gevallen kan het toetsenbord niet compatibel zijn met het besturingssysteem .
Gehandicapten USB

Het BIOS bepaalt hoe de hardware componenten zich gedragen bij het opstarten . Het BIOS maakt deze beslissing op basis van de gegevens die het vindt in de Complementary Metal - Oxide Semiconductor . Beide componenten zijn aanwezig in chips geïntegreerd in het moederbord . Als de CMOS- gegevens bevat in het BIOS de USB -controllers uit te schakelen , zal de USB-poorten niet werken . Als de USB-poorten niet werken , dan natuurlijk , de GX270 zal niet herkent het USB-toetsenbord . Systeeminstellingen , geraadpleegd bij het opstarten , kan de CMOS-instellingen te wijzigen . Onder de Geïntegreerde apparaten zijn de opties USB -emulatie en USB -controller . Als beide van deze opties worden ingesteld op Uitgeschakeld , zal BIOS niet activeren van de USB-poorten bij het opstarten .
Broken Hardware

De USB-poorten op de OptiPlex GX270 zijn gebouwd in het moederbord . Het moederbord gebruikt een complex netwerk van schakelingen gegevens naar en van deze poorten overbrengen . Indien de havens of de circuits in de buurt van de USB-interface beschadigd zijn , zal de OptiPlex GX270 geen USB- apparaten te detecteren . Soms wordt slechts een enkele poort kapot , zodat het aansluiten van de USB-toetsenbord naar een ander slot zou het probleem moeten oplossen . Als alle USB-poorten zijn mislukt , kunt u een USB- uitbreidingskaart installeren om het systeem om de defecte poorten te vervangen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbordind…
·Problemen met een muis voor ee…
·Hoe de Mouse Pad uitschakelen …
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe je het toetsenbord vervang…
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Wat is het Woord Qwerty gebrui…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
iPad Zal niet bookmarks bijwerken 
Mijn iPad Zal niet Come On 
Mijn iPad Zal niet Blijf op de Netwerk 
iPad laat me niet Bewerk de SMTP-server 
Hoe te PCI grafische kaart te installere…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
  Hardware Articles
·Wat te doen als een Lexmark Cartridge Is…
·Hoe te beginnen Up een Mac G3 
·Hoe maak je een VGA naar S Video Build 
·Hoe de Mouse Pad uitschakelen op een Del…
·Solid State 256GB Vs . 500GB 
·Verschillende VGA adapters 
·Hoe kan ik een laptop en een Bluetooth-g…
·Waarom zou ik een laptop sterven Terwijl…
·iPad CPU Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com