Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Laptop toetsen niet werken met een lage batterijspanning
Laptops bieden draagbaarheid en gemak , zodat u kunt werken op de computer van bijna overal . Echter , de draagbaarheid geleverd met een keerzijde ook. Laptops werken op batterijen die uiteindelijk slijten . Lage of lege batterijen direct invloed op de prestaties van de laptop . Als uw toetsenbord toetsen werken niet wanneer uw laptop batterij bijna leeg is , zijn er een paar dingen die je kunt proberen . Laad Het

Het beste wat je kunt doen om het probleem van de toetsen op het toetsenbord werken niet met een lege batterij op te lossen is om de batterij op te laden . Zoek een nabijgelegen stopcontact en sluit de laptop in de muur . U kan nog steeds werken of gebruik maken van de laptop tijdens het opladen , en je zult zien de prestaties van uw laptop te verbeteren als de levensduur van de batterij toeneemt tijdens het opladen . Eenmaal opgeladen , kunt u de laptop uit het stopcontact te verwijderen en neem het overal .
Spare Battery

Koop een reservebatterij in uw laptoptas te houden . Op die manier kun je zetten in de reservebatterij wanneer uw primaire batterij dreigt te raken op de macht . Een reserve batterij is vooral handig als je niet in de buurt van een stopcontact om uw laptop op te laden wanneer de batterij dreigt te raken . Houd de reservebatterij opgeladen om de batterij te hebben voor twee keer zo lang als uw primaire batterij kan leveren . Zodra de reservebatterij is in batterijcompartiment van uw laptop , moet je toetsenbord weer normaal werken .
Extern toetsenbord

U kunt een extern toetsenbord aan te nemen met de aankoop u en gebruiken op uw laptop . Het toetsenbord wordt aangesloten op de laptop te gebruiken als alternatief voor uw laptop toetsenbord . Als de laptop toetsenbord niet goed werkt wanneer de batterij bijna leeg is en je niet kunt laten repareren , moet een extern toetsenbord bieden betere prestaties . Als het externe toetsenbord ook niet goed werkt , dan moet u uw batterij op te laden .
Saving Battery Life

Verleng uw levensduur van de batterij om je toetsenbord te helpen langer meegaan . Er zijn verschillende manieren om dit te doen . Dim je scherm zoveel als je comfortabel met de batterij te sparen zijn . Ook sluit alle programma's en tools die u niet gebruikt , hoe meer programma's u hebt geopend en actief is , wordt het meer batterijvermogen nodig . Gebruik de optie hibernate , in plaats van stand-by , wanneer u het nodig om te pauzeren werken op uw laptop . Sluit u de laptop helemaal wanneer je het niet gebruikt voor langere tijd .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Zo plaatst een Mouse Driver 
·Hoe een trackball oplossen 
·Hoe maak je een Gebruik Koreaa…
·Hoe een muis aanwijzer verlate…
·Hoe Sony Laptop Key Boards Ver…
·Hoe de juiste Kliktoets progra…
·De goedkoopste Logitech Cordle…
·Hoe Microsoft Cordless Mouse b…
·De Mapping werkt niet in XP 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe te openen Western Digital Passport e…
·Wat is een Super Webcam 
·Hoe een Gecodeerde harde schijf Clone 
·Hoe te installeren Twee harde schijven i…
·Hoe om te controleren voor de Hard Drive…
·Hoe een HP Color LaserJet CM6040 Drum Ve…
·Hoe je grote bestanden zoeken 
·Levensverwachting van een USB Flash Driv…
·Hoe kan ik de muis Configuration in het …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com