Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn Sony Vaio Laptop Cursor springt Tijdens Typen
Een paar problemen kan grillig gedrag cursor op uw Sony Vaio laptop veroorzaken . Uw eigen invoerfouten kan de bron van het probleem zijn , kan de hardware niet goed werkt , of fouten kunnen worden gegenereerd op basis van uw chauffeurs . Drivers zijn de software die helpt uw ​​touchpad , de muis en het toetsenbord communiceren met de computer . Probleemoplossing kan u helpen lokaliseren en in de meeste gevallen het probleem oplossen . Accidental Touch

U kunt per ongeluk aanraken van de touchpad met uw handen of polsen tijdens het typen op het toetsenbord . Een manier om te vertellen is om een stuk papier of karton over de touchpad te zetten terwijl je aan het typen bent en kijk of het probleem verdwijnt . Om dit probleem te vermijden, houdt u het touchpad bedekt tijdens het typen , of gewoon uitschakelen . Sommige Vaio modellen schakelen het touchpad wanneer u op " Fn - F1 . "
Updates Needed

Computer software fouten
kan ook leiden tot onvoorspelbaar gedrag cursor . Beschikbare software-updates installeert, zou dit probleem oplossen . Om te controleren op updates voor Windows , opent u het menu Start en typ " Update " in het zoekvak . Klik op " Windows Updates " en selecteer "Check for updates" in het linkervenster . Installeer eventuele updates van stuurprogramma's en andere aanbevolen of kritische updates door het vakje naast hen en te klikken op " OK . " Als je de computer opnieuw opstarten na het installeren van deze updates en het probleem nog niet is opgelost , controleer op updates van stuurprogramma's voor uw model , beschikbaar op de website van Sony . Of klik op "Start | Configuratiescherm | Hardware en geluiden | . Device Manager " Zoek de bestuurders onder " Keyboards " en " Muizen en andere aanwijsapparaten " drop -down opties . Klik met de rechtermuisknop op het stuurprogramma en selecteer " Stuurprogramma's bijwerken " om het zoeken naar updates van stuurprogramma's te starten .
Nieuwe Software Conflict

Soms is een recent geïnstalleerde stukje software kan conflicteren met drivers van uw laptop . Als het probleem zich heeft voorgedaan nadat u een nieuw programma of stuurprogramma geïnstalleerd , verwijder deze dan en kijk of dat helpt . Open het Configuratiescherm in het menu Start en klik op " Een programma verwijderen . " Selecteer het programma en klik op " Installatie ongedaan maken . " Als dit helpt , raadpleegt u de fabrikant van die software of apparatuur om te bepalen hoe het probleem omzeilen .
Installeer drivers

Als u alle beschikbare updates hebt uitgevoerd en nog steeds een probleem , installeer de drivers . Klik op "Start | Configuratiescherm | Hardware en geluiden | . Device Manager " Zoek de drivers onder de " Keyboards " en " Muizen en andere punt" drop-down opties . Klik met de rechtermuisknop op de driver die u wilt en klik op " Installatie ongedaan maken . " Na het herstarten van uw computer , zal Windows zoeken naar en installeer de drivers zelf .
Hardware Problemen

Als u de mogelijkheid software problemen of fouten van gebruikers hebt uitgesloten , kunt u een hardware probleem hebt . Een manier om dit te bevestigen is aan de VAIO Recovery- toepassing te starten . Herstart de computer en druk op " F10 " tijdens het opstarten . Als het probleem aanhoudt , terwijl deze toepassing is geopend , moet je de laptop laten repareren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik een Logitech Wirele…
·Hoe naar Gateway Laptop Touchp…
·Heb Keyloggers invloed zijn op…
·Hoe maak je een Saitek Cyborg …
·Hoe maak je een seriële poort…
·Hoe maak je Sluit een toetsenb…
·Tips voor het typen op laptops…
·Hoe de muis icoon wijzigen op …
·Hoe maak je Schakel uit een Mo…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken AVerTV Hybrid NanoExpre…
·Hoe om te upgraden naar iWeb 
·Hoe maak je een Screenshot in een MacBoo…
·Hoe om kabels van een SATA drive 's Conn…
·De Power Adapter op mijn moederbord zal …
·Hoe maak je een cartridge te vervangen i…
·Inkjet Printer Features 
·Hoe te ontgrendelen de AMI verborgen BIO…
·Hoe kan ik een AC -adapter Noise Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com