Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een Saitek Cyborg Gebruik
De Saitek Cyborg toetsenbord is ontworpen als een high - end gaming apparaat gericht op computer gamers hoeven de meeste uit een gaming toetsenbord . Zoals beschreven op de website van Saitek 's , heeft de Saitek Cyborg ingebouwde functies, waaronder instelbare achtergrondverlichting , programmeerbare sneltoetsen , de Cyborg gaming -modus en ingebouwde USB- en audiopoorten . Inzicht in de kenmerken van de Saitek Cyborg en hoe u de verschillende functies en modi van het toetsenbord te gebruiken zal ervoor zorgen dat gamers de ervaring van de volledige reeks van functies van het toetsenbord. Instructies
1

Bevestig de twee toetsenbord USB-aansluitingen om USB 2.0- poorten op de computer . Een van de USB-aansluitingen is voor het toetsenbord , en de andere is de connector voor de aux -aansluitingen op het lichaam van het keyboard . Kopen van 2

Plaats de installatie -cd - rom die bij het ​​toetsenbord verpakking en volg de initiële aanwijzingen om Saitek drivers specifiek voor het toetsenbord te installeren . Installeer ook de sneltoets configuratieprogramma .
3

Druk op de afbeelding van het hoofd van de Cyborg op het aanraakgevoelige bedieningspaneel aan de bovenkant van het toetsenbord om Saitek 's ' Cyborg gaming -modus in-en uitstappen . ' In de gaming -modus , worden de programmeerbare sneltoetsen geactiveerd , kan het toetsenbord verlichting specifiek voor elk gaming gedeelte van het toetsenbord en de Windows-toets worden gedeactiveerd om ononderbroken gaming zorgen .
4

Configureer het toetsenbord achtergrondverlichting door op de specifieke gebieden van het toetsenbord diagram op het aanraakgevoelige bedieningspaneel aan de bovenkant van het toetsenbord . Door de beschikbare backlight kleuren door op het paneel met de drie cirkels erop , en dan op de plus of min panelen .
5

Open de sneltoets configureren tool op de computer om de programmeerbare sneltoetsen instellen . Druk op de opnameknop om een ​​reeks van drukken op een knop met een enkele sneltoets , of typ in de afzonderlijke toets drukt op de sneltoets te worden ingeschakeld te zijn geactiveerd op te nemen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Muisaanduiding wijzigen…
·Soorten Laptop muizen 
·Hoe een Verkenner NT4 keyboard…
·Problemen oplossen Bluetooth &…
·Hoe maak je een Multimediatoet…
·Hoe een AlphaSmart 3000 Proble…
·Hoe kan ik een laptop Touchpad…
·Hoe te Speech & Keyboard Ingan…
·Hoe je het toetsenbord vervang…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden Power Supply Cables 
·Wat is een Imagesetter ? 
·Canon printkop Problemen 
·Hoe weet ik of ik een D2E Chip 
·Hoe kan ik een laptop scherm wissen 
·Gids voor een iPad 
·Hoe partitie Systems in Mass 
·De Toshiba Satellite 1715XCDS is een not…
·Hoe je BIOS -instellingen resetten op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com