Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Heb Keyloggers invloed zijn op uw toetsaanslagen ?
Een keylogger , kort voor toetsaanslag logger , is gewoon een apparaat of applicatie die bijhoudt van alles opgenomen op het toetsenbord van een computer . Omdat een keylogger loopt in het geheim , is het niet communiceren met de computer helemaal . Zelfs software keybloggers draaien in de achtergrond en hebben geen invloed op wat toetsaanslagen worden ingevoerd op de computer . Soorten Keyloggers

De twee soorten keyloggers zijn software keyloggers en hardware keyloggers . Software keybloggers zijn meer geschikt voor casual gebruik , want er zijn verschillende gratis keyloggers beschikbaar op het internet . Echter , zou een slimme computergebruiker detecteren en te ondermijnen een software keylogger . Hardware keyloggers vormen een brug tussen het toetsenbord aansluiting en de computer en slaan alle toetsaanslagen informatie in het apparaat het . Deze werken met ofwel PS /2 of USB-toetsenborden , en omvatten geen soort software of indicator op de computer tijdens het werk , al heb je gebruik maken van een programma om de keylogger te openen en te lezen van de data .
< Br > met behulp van een Keylogger

het specifieke gebruik van een keylogger is afhankelijk van de keylogger die u gebruikt . In het algemeen , kunt u toetsaanslagen ingevoerd , hetzij door het openen van de software met behulp van een speciale sneltoets , het openen van de opslag van bestanden die door het programma of met behulp van gespecialiseerde software die met een hardware keylogger bekijken . Keyloggers slaan elke toetsaanslag , waaronder het gebruik van de pijl -toets en backspace-toets , zodat het lezen van het bestand kan enige aanpassing te nemen op het eerste .
Opsporen en ondermijnen Keyloggers

Als je hoopte om een keylogger te detecteren door hoe uw sleutels zijn ingevoerd , is het niet zo eenvoudig . Als je je zorgen maakt over een keylogger aanwezig is op uw systeem , de eenvoudigste methode voor het vermijden van het is om een ​​virtueel toetsenbord , dat een toetsenbord opent op het scherm dat u kunt gebruiken met uw muis te gebruiken . Omdat u niet op een toets op het fysieke toetsenbord raken , worden er geen slagen ingelogd . U kunt programma's die de aanwezigheid van keyloggers en versleutelen toetsaanslag gegevens op te sporen te krijgen. Terwijl opsporingsprogramma's niet gek hardware keyloggers , kunnen versleutelde toetsaanslagen beide stijlen te verslaan .
Rechtmatigheid

Keyloggers
zijn niet illegaal , maar ze kunnen worden gebruikt om illegale activiteiten te plegen . Een keylogger op uw personal computer te controleren activiteit van andere gebruikers installeren is een manier om uw familieleden te beschermen tegen gevaarlijke online activiteiten te houden , in feite , te beschermen en te controleren kinderen online is een van de belangrijkste redenen waarom mensen installeren keyloggers op hun PC . Werkgevers kunnen ook legaal gebruiken keyloggers op werk computers om werknemer activiteit te controleren , en niet over een wettelijke verplichting om de werknemers over het apparaat of de software te waarschuwen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een KVM-switch kop…
·Hoe maak je van een ergonomisc…
·Hoe de Pointer Speed ​​ligt op…
·Hoe Sony Vaio Keys Herstel 
·Hoe maak je Spaans in Windows …
·Wat is een scharnierende Keybo…
·Hoe Sony Laptop Key Boards Ver…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe maak je een toetsenbord 
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
Wat kunt u doen op de iPad ? 
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes 
Heb je verliest al je apps wanneer je ee…
  Hardware Articles
·Voordelen van Multiprocessor System - on…
·Soorten Computer Printers 
·Hoe maak je een CPU Test op een Dell Lap…
·Hoe kan ik een printer aan te sluiten op…
·Hoe kan ik een Dell met behulp van een R…
·Hoe maak je een Canon I950 Printer opene…
·Hoe kan ik zoeken DVD-R/RW Drivers voor …
·Hoe maak je een Side Take Off van een De…
·Hoe je gegevens te herstellen op een Ged…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com