Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heb je verliest al je apps wanneer je een iPad herstellen?
Het herstellen van uw iPad wist alle gegevens op het apparaat . Hierdoor kan de iPad een nieuwe versie van het besturingssysteem , die sommige software storingen kan repareren installeren . Alle gegevens wissen van betekent dat uw applicaties , bestanden , gebruikersgegevens en elk ander stukje informatie opgeslagen op de iPad zal verdwijnen . Echter , als je goed voor te bereiden voor het herstellen , zult u niet uw gegevens permanent te verliezen . Voorbereiden op

update iTunes
op uw computer herstellen voordat u uw iPad te herstellen . Het houden van de nieuwste versie van de software op uw computer zorgt voor de meest stabiele omgeving voor de back -up van uw iPad en met de nieuwste iTunes- functies . Als u niet zeker weet of uw iTunes- software up-to -date , klikt u op " Help" of " iTunes ", afhankelijk van uw besturingssysteem , kies dan " Check for Updates " of "Update . " Als deze opties grijs zijn , heb je de huidige versie .
Backup

Voordat u uw iPad te herstellen , synchroniseren het apparaat met iTunes op uw computer . ITunes zal al je apps te slaan als back- up van uw gegevens . Bij het uitvoeren van de functie te herstellen via iTunes , zal de computer automatisch vragen om eerst een back- up van uw gegevens . Kies de optie "Backup" en het proces zal uitvoeren voordat iTunes veegt uw iPad . Het kan nodig zijn steeds opnieuw in te voeren informatie voor de gebruiker , zoals uw e-mailaccount instellen en iTunes -ID , nadat u uw iPad te herstellen , maar uw gegevens niet verloren gaan .
Restore < br >

ITunes
automatisch uw apps en andere gegevens om uw iPad te herstellen nadat deze installeert het besturingssysteem . Dit gebeurt alleen als u de volledige back-up te gebruiken en herstel van functie , echter. Als u ervoor kiest om de iPad te herstellen naar de out-of - box staat , moet u handmatig opnieuw synchroniseren van uw iPad op de computer om uw aankopen te herstellen . Volg de instructies op het scherm om de iPad en synchroniseren . Wanneer iTunes vertelt u het proces is voltooid , koppelt u de iPad en gebruik al je apps als je normaal zou doen .
Problemen

Als uw iPad bevriest tijdens het herstelproces of ervaringen andere problemen , moet u mogelijk handmatig dwingen het te herstellen . Haal de stekker van de sync kabel van de iPad eind alleen en de macht van de iPad uit door op de slaap /waak- knop ingedrukt totdat de stroom uit schuifknop verschijnt , dan schuiven het af . Als de vorst is het niet mogelijk om dit te doen , dwingen een shutdown door het houden van de slaap /waak -schakelaar en de home-knop totdat de iPad zichzelf uitschakelt . Houd de home-knop en steek de sync- kabel weer aan op uw iPad . De iPad wordt automatisch ontwaken en de verbinding scherm iTunes moeten verschijnen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de iPad Clip Browser in Ev…
·Hoe maak je een PUK een iPad K…
·Wat Movie bestanden kunnen wor…
·Hoe je films converteren voor …
·Hoe maak je een iPad Programme…
·16gb iPad Vs . 32gb iPad 
·Hoe te kiezen tussen een Apple…
·Hoeveel mAh Zijn in een iPad b…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een ATI 9550 …
·Hoe maak je een connector kabel om infor…
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba Sate…
·Hoe maak je een Quad -processor met 32-b…
·Mijn Nieuwe DVD Writer Zal niet Spin 
·Hoe maak je een Pringles Maak Kan Antenn…
·Hoe maak je een G4 Hook op een TV 
·Hoe te Mod_Rewrite inschakelen op een Ap…
·Hoe te verbinden mijn laptop op een proj…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com