Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Dubbelklikken Activiteiten voor kinderen
Dubbelklikken is een gemeenschappelijke taak die enigszins snelle vingers nodig . Veel functies van de computer zijn moeilijker om zonder de mogelijkheid om de muis klikt tweemaal in snelle successie . Sommige kinderen hebben een lichamelijke handicap die moeilijk te dubbelklikken op te maken , terwijl andere kinderen de snelheid niet hebben ontwikkeld om te dubbelklikken . Praktijk kan genoeg zijn voor kinderen om zich geleidelijk ontwikkelen van deze vaardigheid . Het uitvoeren van programma's

Laat de leerlingen taken uitvoeren die vereisen dat ze gebruik maken van meerdere programma's . Zet de programma's op het bureaublad . Om van de ene activiteit naar de andere , de studenten periodiek sluiten uit een programma en dubbelklik op een ander programma om het te laden . Uiteindelijk zullen de studenten leren welke objecten op de computer moet worden dubbel geklikt en welke objecten kunnen worden single- geklikt . Zo zouden ze beseffen dat het menu aan de bovenkant van het programma kan enkele klikken .
Spelletjes

Speel een dubbelklikken spel . Online dubbelklikken spellen hebben kinderen dubbelklikken op objecten om vooruit te komen in het spel . Een spel - de Same Game - heeft kinderen dubbelklik op dozen die dicht bij een ander vak van hetzelfde type . Single - klikken zal niet de dozen verdwijnen .
Markering

Teach dubbelklikken in de context van de tekst . Dubbelklikken op de tekst zal vaak markeer een woord . Geef ieder kind een tekstdocument dat woorden die niet thuishoren in het document op basis van de context van het document heeft . Instrueer de kinderen om te dubbelklikken op het ongepaste woorden en druk op " delete " om ze te wissen . Leg uit waarom dubbelklikken bestaat. Dubbelklikken kan een muis om drie verschillende functies hebben , terwijl slechts met twee muisknoppen . Dubbelklikken wordt gewoonlijk gebruikt om een ​​programma uit te voeren , terwijl een enkele klik wordt gebruikt om het object te selecteren . Sommige objecten niet een dubbele klik , zoals koppelingen nodig . Bij het klikken op objecten die vereisen dat een enkele - klik uit te voeren , verandert de muiscursor vaak aan te geven dat een klik nodig is , maar niet altijd .
Tijdelijke oplossingen

Sommige kinderen missen de motorische vaardigheden te dubbelklikken op alle en moet gebruik maken van andere methodes om een ​​programma uit te voeren . Eens en vervolgens te klikken op een icoon te drukken " Enter " op het toetsenbord voert meestal het programma . Een hele woord kan door op en houden de muis bij een einde van het woord en de muis te slepen naar de andere kant van het woord worden gekozen . Voor studenten die vaak de muis beweegt terwijl dubbelklikken, andere computer interfaces , zoals de rollerball of touchpad , kan de muis vervangen. Ook uitleggen dat niet dubbelklikken snel genoeg zal ofwel niet aan de actie die overeenkomt met het dubbelklikken triggeren , of zal een actie die overeenkomt met een enkele klik en een vertraagde tweede -click voeren . Bijvoorbeeld , klikken op een pictogram eenmaal , wachten en dan opnieuw te klikken wordt het bestand in plaats hernoemen van het uitvoeren van het.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een natte Keyboard…
·Mijn Microsoft Bluetooth Mouse…
·Wat zijn Sticky Keys op mijn M…
·Hoe maak je een draadloze Micr…
·Hoe je Logitech Trackball Syna…
·Snelste gratis manier om Typin…
·Hoe kan ik mijn muis niet zo T…
·Hoe naar PS /2 toetsenbord ins…
·How to Set Up een Belkin Wirel…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe te controleren of voeding van de com…
·Hoe maak je een videokaart installeren o…
·De impact van de Kinect over de toekomst…
·Hoe kan ik een AGP videokaart in een PCI…
·Hoe het opzetten van een externe behuizi…
·Hoe te vertellen als je hebt 2 harde sch…
·Hoe maak je een Refill 962 Dell inktcart…
·Wat hebt u nodig voor een draadloze lapt…
·Hoe te openen Mijn Clipboek naar Smart W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com