Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Snelste gratis manier om Typing of Keyboarding Leer
Touch - typen is de snelste , meest voorkomende manier om te leren typen . Praktijk en onderhouden van een goede techniek zijn beiden misschien wel de belangrijkste factoren bij het leren om snel raken - typen . Als u niet beschikt over een goede techniek , zal je slechte gewoonten constant houden u terug van verbetering; als je niet regelmatig oefenen , zal je vingers en spieren niet gebruikt worden om regelmatig te typen en je hersenen zal een harde tijd hebben onthouden van de plaats van de toetsen . Leer nieuwe gewoonten

Print
uit een grafiek waar je vingers moet worden op het toetsenbord . Plaats deze in de buurt van uw computer het station , in een gebied dat goed te zien vanuit je stoel .

Je vingers moeten altijd vanzelfsprekend rusten op de startrij . Het huis rij is de middelste rij van het toetsenbord en bevat linkse toetsen asdf en rechtse jkl en ; toetsen . De wijsvinger van uw rechterhand moet rusten op de toets " j " en de wijsvinger aan uw linkerhand , de toets " f" . Uw recht pink moet rusten op de " :/; " -toets, terwijl je linker pink moet rusten op de " a "-toets . De meeste toetsenborden hebben een ronde of rechthoekige schuine kant aan de onderkant of het midden van de "F " en de toetsen " j " . Dit zal u helpen herinneren waar je vingers moet worden in het geval u het vergeet.

Je vingers moeten altijd terugkeren naar het huis rij na een letter te typen . Bijvoorbeeld , bij het typen van de eerste letter van het woord " vraag ", je pink vinger moet de letter " q ", vervolgens onmiddellijk terug te keren naar zijn rustplaats geraakt , de letter " a ". Je handen moeten niet te bewegen rondom het toetsenbord , ze moeten relatief stil blijven staan ​​. Je moet ook onthouden van het kijken naar het toetsenbord tijdens het typen .
Maak gebruik van Activiteiten

Een grote verscheidenheid van shareware en freeware klavier software is beschikbaar voor download te leren u te typen . Het is een goed idee om een ​​verscheidenheid van activiteiten en programma's te gebruiken , niet alleen om de meest effectieve software te vinden , maar ook om te verzekeren dat uw vingers niet te doen wennen aan slechts een activiteit . Idealiter zou een klavier programma leert u niet alleen hoe om letters te typen , maar ook hoe je snel typen nummers ( met name via het toetsenbord ) en interpunctie ook.
Praktijk Regelmatig < br >

Praktijk
is een noodzakelijk onderdeel van het leren om snel typen . Als je niet oefenen , zal je niet ontwikkelen elke spier-geheugen en je zult waarschijnlijk een zeer harde tijd herinnerend aan de locaties van de sleutels . Simpelweg bestuderen van een diagram van waar je vingers moet worden op het toetsenbord niet meer zal je leren om te typen dan staren naar de locaties van de rem- en gaspedaal van een auto zal je leren om te rijden.
< br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Inspiron 9400 Install 
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe de Print Screen -functie g…
·Wat zijn Muismatten ? 
·Hoe de Logitech Alto installer…
·Hoe te Scroll Zonder de Trackb…
·Hoe kan ik een Dell Travel Mou…
·Hoe je de muis gebruiken op ee…
·Hoe kan ik mijn Places hernoem…
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
De beste manier om het scherm houden op …
Hoe om te zien de vrije ruimte op mijn i…
Hoe kan ik spellen downloaden voor grati…
Is er een manier om een scherm op een iP…
How To Reverse Numbers Zoeken naar grati…
Hoe uw NVIDIA videokaart Update voor gra…
Hoe om Uw Kaart & Video drivers voor Win…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen Epson T068120…
·Problemen Canon BJC -printer - Lichtgeel…
·Hoe maak je sleutels van een Mac-laptop …
·Toner Refill Kit Instructions 
·Hoe gegevens overbrengen naar een microS…
·Hoe kan ik als vervanging van de dvd- dr…
·Hoe kan ik Boost draadloze signaal voor …
·Hoe te Gooi een HP Multi Function Printe…
·BIOS Geheugenproblemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com