Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zijn Muismatten ?
Een muismat is een oppervlak voor het verbeteren van de werking van een computermuis . Ze zijn meestal opgebouwd uit kleinere dichtheid rubber composietmaterialen stof overlay , en in de vorm van een vierkant of rechthoek . Mouse pads worden gebruikt om comfort, stabiliteit en een betere respons te bieden, terwijl het gebruik van een muis . Met de ontwikkeling van de moderne optische muizen , heeft de muismat daalde in gebruik en populariteit . Voordelen

Tijdens de dagen van roller -ball muizen , de belangrijkste voordelen van muismatten zijn drieledig . Eerste , muisstootkussens kon de cursor te bewegen met een hogere snelheid , door de verhoogde wrijving op hun oppervlak . Ten tweede , de wrijving van het oppervlak toegestane nauwkeuriger cursor . Ten derde , de pad die comfort voor de pols . Een tweede voordeel van de muismat was aan de tafel of bureau oppervlak te beschermen tegen krassen als gevolg van snelle beweging van de muis .
Decline Neem
moderne optische muizen niet nodig een muismat .

Als de optische muis aan populariteit gewonnen en verfijning , muismatten werd minder en minder van een noodzaak . Vroege optische muizen moesten worden gebruikt op speciale mouse pads met optische patronen gedrukt op hen . Moderne optische muizen kunnen goed functioneren op vrijwel elk glad oppervlak . Sommige optische muis gebruikers die een huur- niveau van nauwkeurigheid , zoals gamers of ontwerpers nodig hebben , zal nog steeds gebruik maken van een moderne muismat . Mouse pads met ergonomische voordelen zijn nog steeds van toepassing ook.
Soorten

Mouse pads
zijn er in vele verschillende variëteiten . Meest voorkomende is de rechthoekige rubber - en - weefsel pad . Sommige pads bevatten een verhoogde polssteun . Veel mouse pads zijn versierd met beeldspraak om de persoonlijkheden of belangen van de gebruiker uit te drukken .
Materials

Modern muismatten
zijn meestal gemaakt van mindere dichtheid rubber composieten ( open cel styreen , butadieen rubber of opencellig SBR ) met stof verbonden met het bovenoppervlak . Maar veel andere soorten materiaal is gebruikt , waaronder textiel , plastic , gerecycled rubber banden , neopreen , silicone rubber , leer, glas , kurk , hout , aluminium , steen en roestvrij staal . Hoogwaardige gaming matten zijn meestal gemaakt van plastic , glas , aluminium of high - tech vezels .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Microsoft Wireless Notebook Op…
·4D USB ​​Mini Trackball Mouse …
·Hoe naar PS /2 toetsenbord ins…
·Hoe om te typen op een toetsen…
·Instructies voor een LX6 Cordl…
·Hoe om te doen Kruisen met je …
·Hoe te kiezen voor de beste dr…
·Hoe maak je een Retractable Mo…
·Hoe een HP Bluetooth Mouse Laa…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·De beperkingen van de traditionele invoe…
·Hoe maak ik Projecteer een Originele Gro…
·Hoe te wijzigen van een Canon MX860 inkt…
·Hoe krijg je in de HP C7180 Dienst Mode?…
·Inspiron 1501 Specificaties 
·Intel Core 2 Quad Q8200 Specificaties 
·Hoe de iPad Backgrounder App Set As Alwa…
·HP Laserjet 2100 Technische Specificatie…
·Hoe ik mijn moederbord Bestek Zoek 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com