Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De impact van de Kinect over de toekomst van de faculteit Ingenieurswetenschappen
Kinect was oorspronkelijk ontworpen door Microsoft voor het spelen van games op de Xbox- platform . De camera en infrarood sensor binnen de Kinect verandert iemands hele lichaam in een game controller . Maar slimme ingenieurs al snel ontdekte dat de ruwe data van de sensoren van de Kinect 's verzamelde heldendaden zou kunnen bereiken ver buiten oorspronkelijke bedoelingen van Microsoft . 3D Tracking

Een groot deel van het succes van Kinect 's gaat sensor - free motion tracking . Vorige motion - tracking tools maken gebruik van een enkel beeld te detecteren waar op een plat vlak een object ligt . Met meerdere sensoren werken in overleg met de camera , kan de Kinect ook bijhouden hoe dicht of ver een object beweegt . Deze 3D -tracking is fundamenteel veranderd de richting van de nieuwe video- tracking tools , zodat ingenieurs werken met een virtueel skelet van een bewegend object en reconstrueren schermen van een kamer vanuit elke hoek . Sommige bedrijven zijn zelfs begonnen met behulp van de Kinect- technologie om vrijwel onmiddellijk 3D-modellen van de kamers te creëren , gewoon door het draaien van een Kinect - achtige camera .
Third -Party Development

meestal voor wanneer een bedrijf ontwikkelt een eigen technologie , het beweegt snel op controle , en dat was zeker de eerste reactie van Microsoft . Het bedrijf echter snel teruggedraaid dit beleid en bracht een volledige development kit voor de would-be Kinect ingenieurs . Microsoft zelfs het opzetten van een business incubator , genaamd " Kinect Accelerator , " om veelbelovende startups te helpen bij het gebruik van de Kinect voor innovatie. Vanaf juli 2013 hebben projecten met behulp van Kinect -technologie bleef niet beschikbaar voor het grote publiek , hoewel Microsoft paradeerden select innovaties voor een groep investeerders , volgens een Juni 2012 verhaal in het nieuws blog Mashable .
< br > Remote Werken

de Kinect is gebaseerd op een internet - compatibel apparaat , de Xbox . De Xbox , in de kern , is gewoon een computer . Innovatie door de Kinect is al begonnen zich te richten op het helpen van niet- computer - savvy mensen hun baan uit te voeren online . Chirurgen zijn al begonnen met het manipuleren van CT-scans met een Kinect -interface , terwijl fysiotherapeuten gebruiken het als een instrument om de lange afstand therapie sessies .
Samenwerking

Naast haar onderzoekscentra over de hele wereld , heeft onderzoek divisie van Microsoft gecultiveerd talrijke samenwerkingen in een verscheidenheid van terreinen . Een universiteit van Minnesota onderzoeker , Nikolaos Papanikolopoulos , maakt gebruik van de Kinect voor het diagnosticeren van geestelijke stoornissen bij kinderen . Lancaster en Newcastle universiteiten partner met Microsoft om virtuele projecties die communiceren met hun zeer reële omgevingen te creëren . Carnegie Mellon University samengewerkt met Microsoft om de OmniTouch , een systeem dat gebruik maakt van Kinect -technologie om elk oppervlak te zetten ontwikkelen - of een muur , notebook of zelfs een hand - in een touchscreen . Dergelijke samenwerkingsverbanden hebben opnieuw de manier waarop private sector en werkt de overheid gefinancierde onderzoekers samen om problemen op te lossen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik veilig verwijderen …
·De Lenovo PC Bluetooth werkt n…
·Weiler Machine Tools 
·USB 2.0 Onbekend apparaat Issu…
·Hoe om foto's te kopiëren naa…
·Hoe te Bluetooth In een Toshib…
·Soorten Computer Randapparatuu…
·Hoe USB Verwisselbare schijven…
·Mijn Vaio detecteert geen came…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding Powerbook 520 tot…
·Hoe gegevens 
·Hoe je HDD formatteren naar Fat 32 
·Kan ik te ontdoen van Lag op mijn webcam…
·Wat zijn de voordelen van een glossy sch…
·Hoe je het maximale geheugen op een Thin…
·Hoe de Cooling Upgrade op een laptop 
·Hoe kan ik HP Healthcheck Instellingen T…
·Hoe maak je een Palm Pilot Vervangen doo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com