Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat hebt u nodig voor een draadloze laptop
Een laptop is een volledig functionerende draagbare computer met een aangesloten beeldscherm , toetsenbord en muis . Omdat veel van de huidige werkzaamheden buiten het kantoor wordt verricht , een laptop is een essentieel instrument . De mogelijkheid om draadloos te surfen op het internet , verzenden en ontvangen van e-mail vanaf verschillende locaties en toegang krijgen tot externe servers is van groot belang in de zakelijke wereld van vandaag . Soorten

Vrijwel alle consumenten gebruiken Windows of Macintosh-computers . Terwijl Macs hebben hun eigen proprietary OS , alle van de andere fabrikanten (namelijk IBM , Dell , HP , Compaq , Sony en Acer ) is Microsoft Windows -software , en allemaal voorzien van de standaard poorten die gebruikers gewend zijn aan ( USB , VGA -of DVI- video en Ethernet ) . Een ander ras van laptops is de subnotebook genre , dat een kleiner dan gemiddeld schermgrootte ( meestal minder dan 13 inch ) heeft , samen met een kleinere fysieke grootte en gewicht . Echter , deze zijn meestal niet zo krachtig als standaard laptops , en missen soms belangrijke functies die gebruikers gewend zijn aan ( het ontbreken van een FireWire-poort op een MacBook Air , bijvoorbeeld ) .
Features < br >

Alle recente laptops hebben de mogelijkheid volledig functioneel te zijn als draadloos . Vandaag de dag , elke laptop wordt geleverd met een ingebouwde draadloze netwerk ( of de mogelijkheid om een draadloze kaart toe te voegen ) , en al kan een extra draadloze kaart die toegang hebben tot het internet via een mobiele telefoon -netwerk toe te voegen . Dit vereist echter een abonnement op deze dienst , samen met de eerder genoemde kaart.
Overwegingen

Laptop gebruikers
, met name degenen die zwaar reizen met hun computers , moeten gewicht ( lichter is beter ) , levensduur van de batterij ( langer heeft de voorkeur ) en functionaliteit overwegen wanneer het kopen van een laptop.Users vaak moeten kiezen tussen een groter scherm en een lager gewicht. of minder processorkracht en een langere levensduur van de batterij .
Waarschuwing

Een laptop is veel gevoeliger voor schade en verlies dan een desktop of tower-PC , dus je moet een back-up gegevens op een regelmatige basis . Back-up kan worden bereikt door het aanbrengen van een externe harde schijf of een aangesloten server , maar er zijn nu online back-up diensten die gebruikers in staat om een ​​back- up ( handmatig of automatisch ) wanneer aangesloten op een breedband internetverbinding
< . br > Expert
Insight

Terwijl er een schijnbaar oneindig aantal variëteiten van laptops op de markt , alle van hen hebben een groot aantal kenmerken . Een aantal van de overwegingen die u moet rekening houden bij het reizen met een laptop zijn de behoefte aan een extra accu , een adapter die stroom levert bij het reizen en natuurlijk een goede laptop draagtas .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te herstellen van een Dell…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·Hoe te Pre - Boot een laptop 
·Hoe te Scroll Met een Toshiba …
·Qosmio G30 Componenten 
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Hoe schakel ik mijn HP Pavilio…
·Hoe verander ik een fan op een…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
  Hardware Articles
·Hoe stel ik de vingerafdruklezer op mijn…
·Hoe maak je een Nvidia 8800 videokaart O…
·Hoe te openen een Dell Desktop Case 
·Hoe je video's opslaan vanaf het interne…
·Hoe de HP LaserJet P1005 Printer Fix 
·Compaq C717NR Moederbordspecificaties 
·Technische specificaties voor een Acer A…
·Hoe maak je een IBM ThinkPad 600 Type 26…
·Hoe maak je een WMV -bestand afspelen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com