Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe verander ik een fan op een A45 - S151 Toshiba Satellite ?
Zoals bij elke laptop , Toshiba A45 - serie computer wordt geleverd met een speciaal koelsysteem . Dit , op zijn minst bestaat uit een ventilator en een warmte- afvoerinrichting . In het geval van de A45 - 5151 model , het koelelement en ventilator zijn twee afzonderlijke apparaten . Hun primaire functie is om de temperatuur van de processor te reguleren . Als uw ventilator niet meer werkt zal het ertoe leiden dat uw processor oververhit raken. Als de processor te warm wordt kan het moederbord en alle omliggende hardware beschadigen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Precisie schroevendraaier set
ESD polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

sluit uw laptop , en koppel het netsnoer los van de connector . Klap het LCD- deksel en plaats de laptop beneden . Bevestig een antistatische polsband om uw pols en de behuizing van uw laptop . Dit voorkomt elektrische schade aan uw computer door statische elektriciteit . Kopen van 2

Draai de computer, zodat de opening naar voren wijst . Zoek de batterij boven de onderste behuizing . Druk op de knop batterij vrijlating en verwijder de batterij uit de laptop .
3

Zoek het koellichaam compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de gootsteen deksel warmte vast te zetten . Verwijder het deksel van de laptop . Verwijder de drie Phillips - kop schroeven waarmee het koelelement op de laptop . Het koellichaam is een grote metalen apparaat met drie koperen leidingen die zich vanaf het. Schuif het koellichaam apparaat naar rechts en verwijder vervolgens het koellichaam van de laptop .
4

Zoek de cd /dvd-station in de linkerhoek van de laptop onderste behuizing bovenste . Verwijder de twee kruiskopschroeven die de schijf vast te zetten . Pak het gezicht van de schijf en trek deze uit de drive compartiment . Verwijder alle resterende Phillips - schroeven van de onderkant behuizing .

Place 5 de laptop open en open het LCD- scherm tot het in de 180 - graden positie . Steek een kleine platte schroevendraaier in de rechterkant van het toetsenbord cover . Het toetsenbord cover is een dunne strook van kunststof gelegen tussen het LCD-scherm en toetsenbord assemblages . Wrikken uit het toetsenbord deksel en zet het opzij .
6

Verwijder de drie Phillips - schroeven van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Kantel het toetsenbord naar boven en plaats het gezicht naar beneden over de touchpad . Zoek het toetsenbord lintkabel uitstrekt van de onderkant van het toetsenbord . Volg de kabel naar de connector op het moederbord . Het moederbord connector wordt beschermd door een klein metalen plaatje .
7

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de metalen plaat . Verwijder de metalen plaat en ontkoppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
8

Zoek de metalen plaat aan de rechterkant van hoofdletters van de laptop . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroef waarmee de plaat op zijn plaats . Verwijder de plaat uit de laptop . Dit zal de draadloze kaart compartiment te openbaren . Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart . De draadloze kaart verwijder voorzichtig uit het stopcontact en zet het opzij .
9

Zoek de zwarte en rode luidsprekerkabels nabij het centrum van het moederbord . Ontkoppel de kabels van hun moederbord connectors . Zoek de kleine LCD telefooncentrale kabel net boven de luidspreker aansluitingen op het moederbord . Koppel de LCD telefooncentrale kabel uit de connector .
10

Zoek de kleine , groene printplaat buurt van de top van de hoofdletters . Verwijder de twee Phillips - kop schroeven die het op zijn plaats . Flip de printplaat dan dus het is naar beneden gericht . Koppel de kabel los van de onderkant van de printplaat . Verwijder de printplaat uit de laptop .
11

Zoek de twee RAM-modules in de buurt van het midden van de bovenste behuizing . Verdeel het vasthoudelement vergrendelingen aan weerszijden van elke RAM module . Tilt elke module in een hoek , en schuif de modules uit hun respectieve compartimenten . Bewaar de RAM-modules in statisch - vrij plastic zakken , indien mogelijk.
12

Zoek de multi-gekleurde LCD- video -kabel in de buurt van de top midden van het moederbord . Koppel de kabel los van de connector. Verwijder de vier Phillips - kop schroeven waarmee de hoofdletters aan de onderkant van de laptop .
13

Pak het LCD -scherm met een hand , en de bovenste behuizing uit met de andere kant . De bovenste behuizing en het LCD -scherm assemblages zijn een eenheid . Verwijder de gehele bovenste behuizing en LCD monteren van de basis van de laptop .
14

Koppel alle zichtbare kabels uit het moederbord en verwijder vervolgens alle resterende Phillips - kop schroeven waarmee het moederbord op zijn plaats . Til het moederbord uit de laptop zeer zorgvuldig . Flip het moederbord om en leg het op een schone , vlakke ondergrond .
15

Zoek de koelventilator in de linkerbovenhoek van het moederbord . Haal de stroomkabel van de ventilator van de connector op het moederbord . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de ventilator vast te zetten . Verwijder de ventilator uit het moederbord .
16

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe processor ventilator installeren.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een laptop toetsenbord ver…
·Het upgraden van een Asus EEE …
·Hoe het opzetten van een Mini-…
·Hoe kan ik een Asus Laptop 
·Hoe te verbinden Mijn Epson pr…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Hoe de RAM voor een Fujitsu T4…
·Hoe de Password Reset op een T…
·Hoe je de helderheid aanpassen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe partitie harde schijf met behulp van…
·Computer Mindervaliden Mensen 
·Methode voor de verdeling van de Cellulo…
·Heeft de iPad Run Mac Office ? 
·Hoe te Factory Reset een Acer Iconia Tab…
·Hoe om Laat uw laptop op een tv 
·De SLI ( Scalable Link Interface ) brug …
·Inktfilters installeren op een HP Photos…
·Hoe maak je een kleurenprinter voor Fine…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com